Å ta je problem, ne razumem?
Å ta je problem, ne razumem?
Jaoo vagiceeee, ma vi ste uvek slatkice al ne treba vam verovati ni koliko ima sati.Dupla vaga, sad ocekujem jos vecu pljuvacinu![]()
Stres??Ali koliko je stres odgovoran sto smo kao forum hostilni prema novim forumasima, jadni se ne mogu uklopiti nikako.
Verovatno ste i o meni mislili isto dok se nisam oglasio hahahahJaoj, moja sestra je dupla vaga i ima baÅ” zeznut karakter.![]()
Å ta ti smeta?ovo da te zaboli mozak od ove teme
Stres je bio onaj Å”to je imao minimum 15 profila, jednom je s dva glumio da su braÄa blizanci Äak su uvek isto glasali na FSC.Stres??as in oseÄanje ili as in stari forumaÅ”?
![]()
![]()
Meni deluju svi ovde da su okej i gotivni, valjda sam zato i osetio slobodu da se samo tako ukljuÄim u igricu lolAli koliko je stres odgovoran sto smo kao forum hostilni prema novim forumasima, jadni se ne mogu uklopiti nikako.
Pa dobro ti deluje!!Meni deluju svi ovde da su okej i gotivni, valjda sam zato i osetio slobodu da se samo tako ukljuÄim u igricu lol
EscHereICome, Genius, Hexony, Experience to su samo neki od naziva tih profila ko Äe zapamtiti sve.Ma seÄam se Stresa ali se ne seÄam da je to radio hahahah lolÄina!!!