Offtopic

Mmmmmm, sushi je top.. 🤤🤤
I karpaćo od tune 🤤 , ali mora baš da bude spremljeno dobro..

Preporučujem:

Da, traje 1 h 15 min, ali je jako poučno.. Tako da, preporučujem..😌👌

"najvažnija stvar u životu je biti duhovno otmen!"

"današnje devojke su u čeljustima nečastivog"

"kada sam se slikala za Plejboj to je bila umetnička fotografija koja je posedovala dozu erotike - ali ta erotika je bila krepljena na stubovima istine, a to znači da se iza erotike nije krila moja tržišna cena, tj. valorizacija mog nekog kapitala, fizičkog koji treba da se infiltrira u tamo nečije nagone da ne kažem u neke raširene organe" 🙏

Ovo je sve u prvih 10 minuta - hvala @Mrm - ovo je urnebesno :ROFLMAO:

Last edited:
Ja kažem, hvala @Boxy sto si preneo deo iz ove poucne jednocasovne sesije...

Nemojte da vas zavara naslov o Kacavendi i Curcic, to je tek u drugoj polovini, prva polovina je YES YES 👌

Ja sam od tih koji vole i sirovu ribu, tako da volim i suši, ali to sa ikrom što sam probao skoro čista glupost.

• Like
Reactions: Mrm
Volim i ja suši, ne preterano puno, kao ni ostale morske plodove i ribu. Ali rečnu ribu ne podnosim organski, svaka mi smrdi na DTD kanal.

Ja uopšte nisam ljubitelj ni ribe ni morskih plodova. Mogu s vremena na vremena da pojedem neku ribu tipa oslić, skuša i to je to. Naravno, samo termički pripremljeno.

Za kavijar mi nikada nije bila jasna pomama. Imam osećaj da većina bogataša to jede jer je skupo, a ne zato što su time i oduševljeni.

Joj ja rižoto i paste sa morskim plodovovima najviše volim, pogotovu crni rižoto od sipe, to mi je omiljeno, a lignje i oktopod na žaru da ne pričam.. 🤤🤤🤤

Volim suši ali mi bude nekad stvarno žao da dam tolike pare na njega. Neki iole pristojan set da se najedeš košta minimum 350 kruna ovde, to je oko 18 evra. Zato ga uglavnom jedem samo kad putujem vozom jer mu cena bude 90 kruna kad uzmem Relax klasu za putovanje :D

• Love
Jeste čak i po stopi inflaciji... :ROFLMAO: Zemlja u ratu ima manju stopu inflacije od nas. 🙏

"najvažnija stvar u životu je biti duhovno otmen!"

"današnje devojke su u čeljustima nečastivog"

"kada sam se slikala za Plejboj to je bila umetnička fotografija koja je posedovala dozu erotike - ali ta erotika je bila krepljena na stubovima istine, a to znači da se iza erotike nije krila moja tržišna cena, tj. valorizacija mog nekog kapitala, fizičkog koji treba da se infiltrira u tamo nečije nagone da ne kažem u neke raširene organe" 🙏

Ovo je sve u prvih 10 minuta - hvala @Mrm - ovo je urnebesno :ROFLMAO:
A jel si provalio što u jednom momentu dok objašnjava o pevačicama sa estrade voditelj umire od smeha, a i ona ne može da se iskontrolište i kreće da se smeje..to mi je hit.. :LOL: :ROFLMAO:

Ona uvek nasmeje voditelje, kao i u legendarnom intervjuu za Dvogled Pink BH, sa onon heklanom kapom kad priča o pevačicama koje rade za policiju (KGB, DB, BIA).... :ROFLMAO:

• Haha
Ja sam i dalje devastiran i u neverici da "Há Um Mar Que Nos Separa"nema na Spotify! 😭
Meni je to jedna od omiljenih portugalskih pjesama ikada, ali činjenica je da je bila dated čak i za 2015. godinu, plus je nastup bio messy... :LOL:
Podsjeća na odjavne/uvodne špice brazilskih sapunica od prije 20-ak godina, da se takmičila u pretprošloj deceniji vjerovatno bi nešto bolje prošla.

• Love
Back