Offtopic

mislim da ovaj tejk ima u sebi ucrtano malo agende koju pisac istog oće da iskaže

generalno je "Ruski uticaj" babaroga za plašenje i poluga kosovskih Albanaca da pokažu kako su Srbi tobože faktor destabilnosti. Ponekad uspe, ponekad ne.

Što se tiče njegovog realnog postojanja mislim da ga nema, to što Srbi velikom većinom vole Ruse je više kontra zapada i NATOa, tu njihove službe praktički ne moraju ništa da urade. Da stvarno postoji ruski uticaj odavno bi dobili blokadu bezviznog režima sa EU. Takođe, ne bi ni Vučić bio predsednik Srbije, već neko tipa Boško ili Mica Zavetnica :D

Što se nas tiče nažalost slabo da imamo poluga koje idu nama u korist.

Last edited:
To valjda tebi treba reći, jer postajem ubeđen da je ovo trolovanje
Slusaj, ja NISAM TROL, nisam hteo ovo reci ali sad vec moram jer si me naterao. Juce sam imao saobracajku da sam mogao da poginem, ali sam samo pao kako me je udario covek i udario sam glavom o beton na svu srecu ne toliko jako, ali sam zavrsio na urgentnom. I sad mi je posle svega falio jos samo Vucko i njegov po ko zna koji put dramatican govor da mi se vise povraca od njega.

I ne, ne trazim da me niko zali i ne trazim milostinju. Samo govorim sta je bilo. Opet kazem, nisam hteo da pricam sta mi se juce desilo, ali posto mi kazes da sam trol, morao sam reci.

Žao mi je zbog toga što ti se desilo, ali stvarno mislim da niko nije dužan da čita isto bombardovanje istim pričama ukrug.

Bio sam besan juce jako zbog toga i nisam hteo uooste Vucka da slusam. Trenutak slabosti koji me je brzo prosao. Daco, nisi trebao uopste tako da reagujes, jer sam se smirio. Moracu reci mojima da ne pale uopste Vucka, jer je postao opasan po moje psihicko zdravlje.

I onda svaki trenutak slabosti mora ovde da se istrese i tako po par puta dnevno

Danilo, nemoj molim te. Necu vise kroz to da prolazim. Preklinjem te.

Samo da posaljem glasove za FSC i odlazim sa foruma.

Ono što je interesantno je da ne znamo imena uhapšenih, a ni ubijenih osim policajca.

Vrlo zanimljivo :unsure:

Danilo, molim te lepo, ne podgrevaj situaciju, svima je postalo muka pa i meni samom. Nego eto, opet sam pogresio i nisi trebao tako ishitreno da reagujes jer me plasis.

Ne znam da li neko prati ovaj "IDJ Show" na Novoj S. Nisam pratio da negde postoji tema u vezi toga.
Darko Dimitrov, Nataša Bekvalac i Relja Popović su mentori i večeras makar, je jako mali broj kvalitetnih kandidata. Mnogo je falširanja, nesigurnosti, zaboravljenih tekstova, bledih interpretacija, ali ima par stvarno dobrih i originalnih kandidata.
Najbolji je po meni večeras bio momak sa gitarom koji je pevao svoju pesmu, kao i devojka koja je pevala baladu na makedonskom.

Ne znam da li neko prati ovaj "IDJ Show" na Novoj S. Nisam pratio da negde postoji tema u vezi toga.
Darko Dimitrov, Nataša Bekvalac i Relja Popović su mentori i večeras makar, je jako mali broj kvalitetnih kandidata. Mnogo je falširanja, nesigurnosti, zaboravljenih tekstova, bledih interpretacija, ali ima par stvarno dobrih i originalnih kandidata.
Najbolji je po meni večeras bio momak sa gitarom koji je pevao svoju pesmu, kao i devojka koja je pevala baladu na makedonskom.

Prošlogodišnji top 3 je bio dobar (Amna, Mahrins, Shy)

Back