Offtopic

Imam baš offtopic temu, dosadno mi je.
1. Koja je vaša tzv. guilty pleasure hrana, ultra nezdrava a obožavate?
2. Omiljena hrana iz detinjstva?
3. Čudne kombinacije hrane koje volite?
4. Neka vrsta hrane koju ne volite ali većina voli?
5. Omiljena hrana za sva vremena, ono daj mi pa nek' crknem bilo kada , bilo gde?
6. Šta najbolje umete da spremate?
Bio sam ubeđen da imamo "Hranu" kao posebnu temu a to je u stvari tema "Kupovina" pa sam permutovao. Mislim nije na odmet i ovde da diskutujemo ako vas ne mrzi o ovome 😂

Evo da odgovorim xD

1. Čips i to mogu onaj party pack ceo sam da pojedem 😂

2. Pohovano belo meso i pire krompir xD

3. Jel kikiriki puter i džem čudna kombinacija? 😭 Ne znam.

4. Bilo kakva testanina, paste, itd.

5. Lovačke šnicle xD ali mamine, i palačinke.

6. Generalno nisam neki kuvar, sve što znam da napravim je basic. Možda piletina s 4 vrste sira?

Hvala Stefane što podržavaš moju dosadu i bar imam jedan odgovor 😂
1. Porodični sladoled, mogu ceo da pocepam neironično.
2. Grašak
3. Tipa volim orašaste plodove uz piletinu , recimo pavlaka i sarma, ili pomfrit i sladoled. Probao bih i dinja - pršuta, sitan sir- smokva kombinacije itd. Volim da eksperimentišem.
4. Ne volim ribu, a ni pasulj recimo ( mogu da ga jedem ali slabo)
5. Pohovano belo meso, krompir na sto načina ii lazanje, palačinke takođe 😍
6. Najbolje pravim paste, i kineske verzije piletine itd. Umem i kolače da spremam.

I ja volim sve tvoje "čudne" kombinacije xD

Najviše volim kad dođe slava, pa sa sarmom čak kombinujem rusku salatu 😂

Ajde da čujem tebe, šta li se krčka u kancelariji 😂😝

Najviše volim kad dođe slava, pa sa sarmom čak kombinujem rusku salatu 😂
Uu ja uzmem maminu mimozu, rusku i susam salatu i umačem hleb u to. Jao 😍 ide sezona slava.. Samo što bih ja kikiriki dodao u susam salatu još bolje ispadne , ali mama ne voli.

@libertà

1. Koja je vaša tzv. guilty pleasure hrana, ultra nezdrava a obožavate? - Bromazepam
2. Omiljena hrana iz detinjstva? - Šnenokle
3. Čudne kombinacije hrane koje volite? - Pizza i jogurt
4. Neka vrsta hrane koju ne volite ali većina voli? - Lubenica
5. Omiljena hrana za sva vremena, ono daj mi pa nek' crknem bilo kada , bilo gde? - Šnenokle
6. Šta najbolje umete da spremate? - Meze

Uu ja uzmem maminu mimozu, rusku i susam salatu i umačem hleb u to. Jao 😍 ide sezona slava.. Samo što bih ja kikiriki dodao u susam salatu još bolje ispadne , ali mama ne voli.
Mimozu najviše volim 😭 mogu da je jedem samu bez ičega, ali kombinacija mimoza/ruska i proja je 🥵

Ja sam željan porodične domaće hrane, zato i idem kod mojih često, ali iskreno ni moja mama nije neko ko kuva baš najbolje.. Iskreno.. 😭😭

- ruska salata, tek sada :p
- voleo sam poparu, sada ne mogu da je smislim.
- verovatno margarin i eurokrem, mozda je nekom cudna przenica sa dzemom
- slab sam sa kostunjavim vocem i ribom (zapravo ribu samo odredjenu jedem)
5. Omiljena hrana za sva vremena, ono daj mi pa nek' crknem bilo kada , bilo gde?
- sladoled od pistaca
- nisam davno nista ali dok sam eksperimentisao u kuhinji prebranac verovatno. Socan, gust, pun lukcine, kobasica i svega uzgred. Inace sam voleo da kuvam i prckam, ali otkad dovodim liniju u red :rolleyes: ne bavim se time...

P.S. mozemo ovako neku temu a la "leksikon"

1. Nije "hrana" , ali krem - ne znam kako da se zaustavim sa kusanjem 😐
2. Pileća džigerica 😅
3. Dzem od kajsije i beli sir? ..znam i mirođiju u čašu jogurta da sipem takođe xD
4. Jagnjetina
5. U dodiru sa ovim drugim, to je definitivno neka kremasta torta xD . za čoko moko/ čizkejk se mora naći mesta (ako ih imam u frižideru) xD
6. (Grčka) musaka

Jao da, hvaljen mi je cizkejk sa puterom od kikirikija u filu, a mesto voca, peceni kikiriki, neslan, sa oreosima, ili kolacicima, bombonicama drugim, rendanom cokokoladom i slagom odozgo . Prestao sam da spremam jer smo se gojili (pitam se zasto, naravno uvek samo maslac u podlozi :D ) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

To je bio neki eksperimentalni recept sa neta.

Jaao divni ste 😍 Bebi od tebe sam očekivao nešto humoristično naravno. Gledaj da smanjiš taj gilti pležr xD Bebi meze sečeš na kosine i serviraš, hoću neko jelo da čujem bre. Vojvođanin pravi a da ne zna domaću supu da spremi? Pu mamicu mu j... od domaće koke, što bi rekla moja pokojna baba ako se ne žuti supa nije dobra! @EvilSmile slatke prženice zvuče super, npr. krem od pistaća na prženicu. Ma može 🔥😏
@dracarys podeli recept za tu Grčku musaku, ima li neke razlike u pripremi?
Može i recept za čiiiz Evile, daj sve da umrem od šećera 🥹

1. Skoro sve grickalice i slatkiše
2. Šnenokle, ruska, mantije, ona domaća pica sa debelim testom što smo je imali na svakom dečijem rođendanu 😆
3. Jogurt i kokice možda, ne pada mi ništa na pamet sad
4. Pihtije 🤮
5. Testenina, jela sa mlevenim mesom
6. Isti odg kao i za prethodno, testenina, musaka, sarma...

McDonald's definitivno, ja sam veliki fan Meka i što kaže jedan moj drugar svi fanovi Meka su veliki.

Grašak. 😂

Nemam. Ne glupiram se s hranom.

Pa Mek kao niko ne voli, ali mislim da je više zbog toga što je skup, inače bi svi ždrali tamo.

P I C A.

Pastu, piletinu, rižota, a u poslednje vreme kidam i čizburgerima. Čizburgeri su nešto što želim da usavršim.

Back