Pokahontas
Ekspert
volim da ESC / PZE ostane stvar beogradsko-novosadskog podruma 

Opet čekam svitanje...volim da ESC / PZE ostane stvar beogradsko-novosadskog podruma![]()
realno nema pravila, Konstry sveža iz BG podruma je bila top 5 dok su Nova Deca i Kruna u autentičnijem zvuku na dijasporu prošla u finale, gde su bili u donjem delu tabele.Oni ne žele neke šatro svetske varijante od nas, sve to oni već imaju. Treba ponuditi nešto autentično, što nemaju...
Treserana Ti nisi covek ti si greska Katarine Grujic zavrsila u top 2 na jednom stranom takmicenju sa 35 drzava. Mada, one ogae tetke ne glasaju za nas sta god da posaljemo...Pa sve te pevačice koje su trenutno popularne neće se baktati sa ESC-om. Imaju isplanirane nastupe mesecima unapred i da bi uopšte i pomislile o eventualnom predstavljanju Srbije sve to treba da otkažu. Meni to ne deluje realno. Popularni izvođač može da predstavlja Srbiju jedino ako se interno izabere i ako mu se to najavi unapred. A da se spremaju za PZE, to je već teško zamislivo.
Jedino ne shvatam što i dalje glumimo neku elitu na OGAE takmičenju. Kad već prolazimo loše tamo ne vidim što se ne bi jedne godine poslala neka trešerana da vidimo kako bi Evropa reagovala na to.
nzm meni je to sve isto iskreno xD@Pokahontas - nemoj molim te da porediš kuvanu nogu Nevenu Božović i njen jadni pokušaj komponovanja balkanske balade sa Prijovićkom. O Balkanici tek da ne pričam, Sanja Ilić se davno bio potrošio kao autor. RTS je trebalo da ga se seti mnogo ranije.... Tamo negde do 2009.
Kety propala pevacica
Na Nevenu misliš?Pa jeste... Pesma je užas, izvukla je jedino tom besprekornom interpretacijom. Ona ima to da te oduva pevanjem, postigne taj wow efekat.
Btw, isto mislim i za Aleksandru Milutinović - kapa dole za sve što radi u pop muzici, ali etno balade - tanko da tanje ne može biti.