Offtopic

Kosovo ce nam se vratiti kad kosovski Albanci odluce da demokratskim putem zele da nam se vrate.

Vucko nam je danas dizao nacionalisticke tenzije u Krajni, uhvatili su mu decake iz stranke kako sprejisu preko zida kad se vojska na Kosovo vrati sa sve AV majicama. Nesto se sprema.

Faktor stabilnosti na Balkanu dolazi da pacifikuju juznu Srbiju i Rasku, Milicka na aparaty 🥲

Samo nam fali volimo te otazbino nasa svaki dan na javnom servisu u 19:00.

Niko ne spominje činjenicu da su Izraelci par sati kasnije neselektivnim bombardovanjem napravili masakr po Gazi

Konflikt u Izraelu je jedna vekovna stvar. Oni su kao narod od samog početka u nekim konfliktima. I tužno je sve ovo zaista. Na svim poljima, rat u Ukrajini, konflikti i sve što se dešavalo na Kosovu, Jermenija.. Toliko toga ima i sve je gore i gore. Jednom će i tim konfliktima doći kraj, i ratovima, ali treba dočekati to.

Jel će biti elektronskih cigara? *ebeš sir.. 😱😂

Niko ne spominje činjenicu da su Izraelci par sati kasnije neselektivnim bombardovanjem napravili masakr po Gazi
Pa ja sam spomenuo da ce totalno unistenje Hamasa koje su najvili biti moguce samo sravnjivanjem Gaze. Cini mi se da je Netanjahu izjavio da se civili iz Gaze evakuisu u druge zemlje.

Zapravo tek sada shvatam da se u tim konfliktnim podrucjima ponavljaju ratni sukobi u razlicitim vremenskim talasima. Nije ono bio poslednji rat u Azerbejdzanu, niti ce ovo biti poslednji u Izraelu, kao i bojim se da onaj iz devedesetih nije bio poslednji rat na Kosovu.

Srbi bili eksperti za pandemije pa za Ukrajinu, zatim Nagorno Karabah a sada za Izrealsko-palestinski konflikt.

Sledi Tajvan!!

Back