Offtopic

Ne znam, ali na twitter-u imamo Albance koji guraju taj narativ, i nase koji ga potvrdjuju. Tako da ko bi da troluje ima mnogo materijala. Samo kad pogledas komentare ispod zvanicne osude napada na Izrael od naseg ministarstva spoljnih poslova prozme te jeza.

Srbija priznaje Palestinu, plus nesvrstani tako da nije neko iznenadjenje.

Mislim da to ima najvise veze sa izraelskim priznanjem Kosovo.

Pa taj profil vode Albanci.

Ti Kurtijevi botovi su patoloski opsednuti Srbijom

Sad vidim da je Kurti Radoičića krstio MALI PRIGOŽIN

That 70S Show Lol GIF by Peacock

Jao, Putine, Netanjahu, stiskajteee

Umesto da ovi SNS botovi sire srpsku propaganda oni se bave opozicijom.

Zato imamo farme botova nasih neprijatelja koji seru po Srbiji 24/7.

Srbija priznaje Palestinu, plus nesvrstani tako da nije neko iznenadjenje.
Mnogo zemalja priznaje Palestinu... Ukrajina, Švedska, Brazil... Pa opet nikom ništa. I pritom čini mi se da kada je Palestina priznata, ta zemlja se zvala Jugoslavija, a ne Srbija.

Добио сам сад маил из наше амбасаде у Израелу, за сада остаје све регуларно везано за најављене послове у наредном периоду који мене занимају...

Nema poginulih državljana Srbije u napadu, bar neka "dobra" vest.

Mnogo zemalja priznaje Palestinu... Ukrajina, Švedska, Brazil... Pa opet nikom ništa. I pritom čini mi se da kada je Palestina priznata, ta zemlja se zvala Jugoslavija, a ne Srbija.

Nismo pravni naslednik SFRJ a pola ex-yu zemalja ih ne priznaje. Komentar se vise odnosio na simpatisanje Palestine u Srbiji, a ne pomaze ni ovo sto Izraelci rade poslednjih 2-3 decenije. No opet imas veliki broj pro-cionistickih Srba.

Izrael je priznao Kosovo u okviru sporazuma koji je Vucic potpisao u Vasingtonu, deo sire inicijative uspostavljanja diplomatskih odnosa sa muslimanskim drzavama. Nisam stekao utisak da su se Srbi nesto preterano potresli oko izraelskog priznanja Kosova.

Back