Offtopic

Iako su ova dva ološa zaslužila svaku osudu, Beki se bukvalno spasio.

Ali ovo ih sad napadaju neke druge sestre, isto bliznjaninje ili - rat bliznakinja na TikToku? 🙏

Sindrom balkanskog naroda "kamenujte, razvlačite sve žive po internetu". Osuđujem postupak ove dve devojke ali isto tako ne razumem čemu vređanje njih. Smatram da su nepromišljene ali se vidi da nemaju lošu dušu. Mene jako nerviraju influenseri koji jedva čekaju neko meso kako bi ga kao čopor vukova rastrgli. Ne podržavam cancel kulturu.

Kakav sindrom balkanskog naroda kad tzv. Kultura kenselovanja stiže sa zapada?

Sindrom balkanskog naroda "kamenujte, razvlačite sve žive po internetu". Osuđujem postupak ove dve devojke ali isto tako ne razumem čemu vređanje njih. Smatram da su nepromišljene ali se vidi da nemaju lošu dušu. Mene jako nerviraju influenseri koji jedva čekaju neko meso kako bi ga kao čopor vukova rastrgli. Ne podržavam cancel kulturu.
Meni su njih dve zabavne i cerekam se svaki put kada ih slušam, ali ponekad imaju vrlo problematične izjave koje nisu potkrepljene naukom ili ih bar one tako ne predstavljaju, a umele su u komentarima da bez razmišljanja otkače ljude koji su im govorili kako postoje nelogičnosti koje se tiču određenih tvrdnji i načina na koji ih promovišu (mislim na savete oko ishrane, sastojaka, štetnih stvari i sl.).

Nema većih hijena od ljudi ovde na Balkanu, kakav crni zapad.. Samo se diže dževa oko psa i azila a to što se maloletna devojčica od 13 godina razvlači po internetu zbog p*rno snimka i taj PEDOFIL koji je to objavio se ne spominje, o tome se ne priča. Da, pas ne treba da živi u azilu i u ovim uslovima, i slažem se da su loše postupile ali postoje mnogo važnije stvari o kojima se ćuti. Deca šeruju video, ismevaju devojčicu i navlače joj traume za ceo život a gle PEDOFILA niko ne osuđuje, ne kači njegove slike da bi se narod upozorio itd. Gadi mi se vreme u kojem živimo..

Ja sam tek juče saznao za ove dve - ovde na forumu - stvarno su smešne. :ROFLMAO:

Meni su njih dve zabavne i cerekam se svaki put kada ih slušam, ali ponekad imaju vrlo problematične izjave koje nisu potkrepljene naukom ili ih bar one tako ne predstavljaju, a umele su u komentarima da bez razmišljanja otkače ljude koji su im govorili kako postoje nelogičnosti koje se tiču određenih tvrdnji i načina na koji ih promovišu (mislim na savete oko ishrane, sastojaka, štetnih stvari i sl.).
Slažem se ali ljudi jedva čekaju nekoga da razapnu, a one mi deluju baš prostodušno. Mislim da nisu zlonamerne.
Jeste.

Slažem se ali ljudi jedva čekaju nekoga da razapnu, a one mi deluju baš prostodušno. Mislim da nisu zlonamerne.
Slažem se, jesu ispale su jajare sada, a ti što ih razvlače su ih dizali u nebesa kada su podržale i šetale na Prajdu pre par nedelja. Standardna twitter šema, toksičnost i licemerje ruku pod ruku.

Dodo upravo o tome i pričam. Naš narod je žedan krvi.. prosto to je tako.

Back