Offtopic

Slažem se, jesu ispale su jajare sada, a ti što ih razvlače su ih dizali u nebesa kada su podržale i šetale na Prajdu pre par nedelja. Standardna twitter šema, toksičnost i licemerje ruku pod ruku.
Uvek se setim sprdanje Seke Aleksić jer je vernica, pa veličanje jer je opozicionarka. :D

Bliznjaketine su mi iritantne oduvek bile, ja ne znam ko može ono da sluša.

Postoje rase pasa koje jednostavno nisu za stan, mislim razumem sada potpuno obe strane. Ali nacin na koji se komunicira i nedostatak kolektivne svesti je nas najveci poraz kao drustva. Ja sam u voznji pre neki dan dobio salvu uvreda samo jer sam na raskrsnici sa sporednom ulicom propustio nekoliko vozila, toliko o nama...

Uvek se setim sprdanje Seke Aleksić jer je vernica, pa veličanje jer je opozicionarka. :D

Bliznjaketine su mi iritantne oduvek bile, ja ne znam ko može ono da sluša.
Žalim što nisam znao za njih i ranije. Kad je dodo kačio neke njihove slike, mislio sam da se radilo o sestrama Nikolić (ex Vasić)... Presmešne su mi... :ROFLMAO:

Pa dobro mu je rekla, smrad.
Ali ona je došla na podcast kod njih znajući da je došla kod tiktokera koji od svega pokušavaju da naprave foru, pa tako i ovoga.

Lik se očigledno sprda, a ona se vređa kao neka mlada. Možda je Wajwai jedino kriv što nije uspeo da proceni sa kim može da se šali na koj način.

Definitivno je prenaglela reakcija.

Mrzi me to da gledam, ali uvek me nervirao prostakluk kod pevačica. Recimo hit je svuda bila bahatost Nataše Bekvalac - Ja neću takvu najavu.. i dalje da ne citiram... :sick:

Pogotovu što ovako neku reakciju ne treba javno da iskazuje i samim tim narušava ceo podcast koji su odradili verovatno potpuno normalno (nisam gledao, ali pretpostavljam).

🤭🤭🤭

Attachments

• Screenshot_20231009_194226_com.instagram.android.webp
    Screenshot_20231009_194226_com.instagram.android.webp
    175.3 KB · Views: 15
Ovo za Editu i tiktokera je šala inače, oni se druže privatno 😂 a Milici svaka čast, vidim da je prodala i fan pit napokon. Mnogo sporo ide prodaja, do sada bi trebalo da je prodala skoro sve, ima dva meseca do koncerta.

Back