Offtopic

A sada malo o Prokopu, odnosno železničkoj stanici "Beograd Centar". Otvaranje stanične zgrade je za 6 dana. I dalje je nezgodno stići do tamo, a sada se ipak uzima u razmatranje da tuda prođe prva linija metroa, iako nije bilo planirano.
➡️ https://www.rts.rs/lat/vesti/drustvo/5290657/prokop-radovi.html
Mislim da su oduvek planirali da metro prodje kroz novu zeleznicku stanicu, ali sada sns mafija daje prioritet Beogradu na Vodi... Ne znam da li neki grad planira metro i da ga ne poveze sa gradskom zeleznicom i glavnom stanicom. Jos jedan razlog zasto treba da lete iz fotelja, grad se kroji po meri investitora i struka se ne pita nista :(

Vidjeh da se u temi Izbora raspravlja o opštinama,šta treba biti.Meni je zanimljivo da Sremski Karlovci pripadaju Južnobačkom okrugu iako jesu bliži Novom Sadu nego Sremskoj Mitrovici.

Više gravitira ka Novom Sadu, bez obzira što je zasebna opština, pa možda zato. Ne verujem da je samo do toga šta im je bliže. Mada, ni ja nisam znala za to. Mislila sam naravno da je Sremski okrug.

Ma daj...
Petar gospodar kenslovanja xD

Što se tiče rata neka se kokaju, što dalje od Kosovske problematike to bolje.

Fatah i anticionističke stranke u Izraelu su na pragu zdravog razuma (two state solution), ali džabe kada primat preuzimaju islamisti i cionisti.

Last edited:
Bravo za Editu za moderan fini zvuk, da se odlepimo malo od istih.... u nekim pesmama malo ima više autotune, ali generalno... 👌

Pa ne mora da znaci da je sujeta, zena nije vise mlada, plus sam cuo da cesto ima nekih zdravstvenih problema. Ona stvarno ne moze izdrzati 3-4-5 arena.

Dragana može to da priča jer se Dragana uhvatila u koštac sa Arenama što se kaže.. Blesava Karla svakako ne može..

Tako da Karla, live koncert u šake, pa da zborimo.. 🤭

Pa nije problem to što ona to ne može, ali komentar da "nema potrebe za tim" i jasan shade na Aleksandru je stvarno suvišan, nije ona to pričala zbog sebe.

Hrvatska je nakon raspada EX YU uvela novu administraciju, razbila velike opštine kakve su ostale u Srbiji i osnovala stotine malih... Danas oni imaju 428 opština i 127 gradova! Malo su preterali sa brojem opština pa se danas one susreću sa problematikom u vidu demografskog pada broja stanovnika, velikog troška održavanja, nemogućnosti opština (pre svega manjih) da pruže potpune i odgovarajuće usluge, kao i nemoć javnih i građanskih opštinskih institucija da potpuno i adekvatno odgovore na probleme ljudi i zajednice.... pa su stoga krenuli u akciju spajanja opština po dva modela...
Model A- spajanje opština u smislu zajedničkog obavljanja poslova i dužnosti (komunalne usluge, zdravstvo, policija, javne nabavke, naplate i porezi i sl...), za koji je pokazano veliko interesovanje
Model B- potpuno administrativno i pravno spajanje opština sa drugim opštinama ili gradovima, što podrazumeva ukidanje odn. prestanak postojanja neke opštine kao teritorijalne jedinice; gde interesovanja nema ni u ludilu

Ali sve te pevačice sa desetinama godina karijere se odjednom osećaju toliko ugroženo da imaju potrebu da "spuštaju" dosta mlađu koleginicu samo da bi pokazale koliko su one "bolje". Sve, samo uspeh se ne oprašta.

Ona sa 28 godina i treba da se dokazuje, a baba Gaga ne mora.
Razumem da je ne gotivis, ali tacno je da ne treba nikom da se dokazuje jer je ostvarena.

Da pokazuje animozitet prema Prijovicki to nije nikako tacno. Jer da jeste, ne bi joj dozvolila da gostuje na DM televiziji i da rezija DMa pusta njene pesme.

Dragana je vec rasprodala arenu za 29. 12. sad je najavila jos jednu jer je publika prosto zeljna nje. I opet kazem, da se sama Dragana pitala, ona bi batalila sve zivo posle udaje, ali posto vidi koliko je publika nje zeljna (a i muz gu nagovorio) o a i dalje nastupa.

Možda je i tačno to, ali nemojte ih zvati babe, dede, to mi je baš nekako neprikladno... 🥺

Ali sve te pevačice sa desetinama godina karijere se odjednom osećaju toliko ugroženo da imaju potrebu da "spuštaju" dosta mlađu koleginicu samo da bi pokazale koliko su one "bolje". Sve, samo uspeh se ne oprašta.
Nije tacno, nego drustvene mreze i novinari (citaj Kurir i Informer) sve shvate na taj nacin.

Pa sta je trebala da uradi Ceci posle svega? Da je zabrani na DM? Ona je rekla da ne zabranjuje nikoga nikada jer kaze da bi tako "ugrozila njihovu publiku i da publika nije kriva sto su pojedini pevaci takvi kakvi jesu".

Lognjoslavu u sve diraj ali u Gagišu Mirković, nikako.. 🤭😁🤩

Back