Offtopic

Jel gotov strajk postara? Neki kazu kako jeste, a neki kako nije...
Nije, i dalje su u štrajku. Juče na sastanku u Vladi su bili predstavnici tri od šest sindikata Pošte, koji ni nisu štrajkovali, tako da se taj njihov dogovor ni ne tiče štrajkača. Oni nastavljaju po svom, a kažu i da im se sve više radnika priključuje.

Hvala, nije mi bas bilo prijatno sto igram sa Draganom posto se znamo godinama i iskreno imao sam dosta srece da dobijem jednog od najboljih kvizasa kod nas. Od njega sam dobijao savete za kvizove pa mi je bas cudno bilo da igramo jedan protiv drugoga.

Sad se setih Utiska nedelje u kome su gošće bile Žaklina i Olivera Zekić, i zmija Olivera podsetila Žaklinu kako su ona i Suzana Vasiljević bile najbolje prijateljice, pre što je Suzana postala savetnica Predsednika, a Žaklina propala u zemlju. :ROFLMAO:

Javna preduzeća i ustanove pokrenuli javne nabavke za novogodišnje paketiće.
Fine su to cifre koje odlaze na njih. Evo nekih:
  • JP Putevi Srbije - procenjena vrednost 9.166.600,00 dinara
  • Grad Beograd, Sekretarijat za opšte poslove - 21.900.000,00
  • Opština Zvezdara - 14.300.000,00
  • JKP Gradska čistoća - 27.000.000,00
  • RTS - 5.500.000,00

Da li bi se predstavnici Crkve pobunili oko nastupa koji bi ispratio tu drugu sliku, kao što su prethodnih dana bili protiv poljskog metal benda Batushka nakon čega je otkazan koncert koji je trebao da se održi u Dorćol Platzu. Da osvane i tu naslov "Beži sotono" :unsure:

Hahaha, ideja za tu sliku jeste ritual, možda bi se neki i pobunili 😂

Senhit na svojoj velikoj evropskoj turneji u Beogradu? @Mrm 😯

F_Ij966WsAA0HdN

Back