Offtopic

Došla vremena da i BG bude na međunarodnim turama, fala precedniku Vučiću :love:(y)

Turnejski tigar

Da se podsetimo Senhit kada je dolazila u Beograd 2011. godine pred Evroviziju. :)

Senhit2011.webp

@Boxy

Sad sam krenuo to da objavim, sad video!!!! 😮😱 Aaaaaaaa!! 🙌🙌🙌🙌
Pa to bi se moralo otići!! 🤩👌
Još samo da nađem društvo za to..😭

jelena-karleusa.gif

Tj. Prijovićka zvuči kao ona. Zar je ne upoređuju sa Cecom od početka njene karijere? :D Verovatno je i pevala Cecu u ZG.

Mislim da nije pevala Cecine pesme u ZG, ali nisam siguran pošto nisam baš redovno gledao tu sezonu. Ali stvarno mi je jezivo koliko joj je skinula boju glasa, gestikulaciju, čitavu tu "nežnoću"dok priča...

Izgleda da eFinitiy nije pouzdana platforma za kupovinu ulaznica. Imali su neke tehničke probleme i za Merlina prodali neka mesta duplo, i iako su karte kupljene pre par meseci, oni danas za sutra zovu da jave i da nude ili refundaciju ili drugi sektor, ali to je sektor koji nije ni bio u ponudi, jer je u ćošku arene, pa da gledaš izvođače u leđa. Takođe i za Ramštajn je bilo nekih problema. Lepo su uzeli novac a setili se da imaju problem u 5 do 12.

eFinity se zasad jako loše pokazao, po primeru KK Partizan. Gomila izdatih duplih sezonskih, veliki propusti u bazi podataka itd. A zamenili su Tiketlajn kao jer je eFinity bolji 😂

Pa, zar to nije poenta današnjeg vremena, zameniti bolje gorim?

Užasno. Bar da ponude fan pit kao zamenu, a ne da guraju publiku u sektore sa ograničenim pogledom, a bez umanjenja cene. Karte kupljene u julu, a oni zovu u novembru, dan pred koncert. Valjda će i to rešiti, ali ko zna koliko ima takvih slučajeva. Neki će i pristati na drugi sektor, ne znajući gde se on nalazi, i sutra će se negativno iznenaditi kada uđu u arenu.

Auuu, pa to je ogroman propust.

Vraćamo se na šalter.

Otkud ovo?

Screenshot_20231118_132022_Facebook.webp

Last edited:
Back