odličan spisak pesama, kao da sam ga ja pravioEvo i Spotify plejliste sa pesmama od gore, napravih sebi prvenstveno da bih preslušao jer većinu pesama i izvođača apsolutno ne poznajem.
Isto.. Od mojih bliskih ljudi niko to ne prati.Ja se isto razmišljam ali niko od mog društva ne prati ESC toliko hahahaa
Barem rade i to je nesto.Proradile info-table na stajalištima koje prikazuju za koliko minuta stiže bus, odnosno koliko stanica je udaljeno vozilo, do tri za svaku liniju. Naravno, i dalje je problem što neka vozila nisu vidljiva ni na aplikaciji ni na displeju jer neki vozači se verovatno ne prijave na sistem.
Rezolucija tabli je loša i pokretni tekst koji prikazuje nazive linija, datum, vreme i temperaturu skroluje nekako isprekidano.
View attachment 13263
View attachment 13264
View attachment 13265
Pa ja koliko znam ne postoje citaciJe l' karta u GSP može da se kupi tako što se debitna kartica prisloni na čitač ili mora preko aplikacije?![]()
Ja to jos nisam video u autobusuKao što je MilanB rekao, može debitnom karticom, ali još uvek ne u svim vozilima. Bude samo jedan čitač u vozilu, bliže vozaču.