Čitavu brku su forumaši sinoć napravili, pisalii, brisali, menjali napisano, spamovanja bilo na tone, kao u cirkusu. RTS je nešto zeznuo oko puštanja polovine pesama, pa kako ne bi bilo divljanja na temi, a i spojlera, najbolje da se na forumu diskutuje od podneva, a do tada prošetajte ili pišite o lepom vremenu i ljubavi.
Pa nećemo sad o tome, gde i šta, inače pretvorismo ovu temu u ono od sinoč. Ko je bio sinoć prisutan video je, a sad neka sam potraži ako je nestrpljiv. Ali na jednoj zvaničnoj platformi...
Ok, hvala na informacijama koje mi nisu baš pomogle. Bilo kako bilo, slušam samo originale, jeftine kineske kopije i kradene stvari od šanera me ne zanimaju. Živim u skladu sa svojim idealima.
Grl baj. Ajde da je procurelo 30 dana pre, prvi bih poslušao sve. Ali ovolika pomama i drama manje od 24h pre objave... Mogu samo da zamislim kako je bilo ovde.
Pa ne moze da se kuka oko tacke kad forum nema opciju da se post obrise samo edituje. Sta uopste preostaje forumasima ako hoće da obrisu neki post? Nista.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.