Offtopic

Grl baj. Ajde da je procurelo 30 dana pre, prvi bih poslušao sve. Ali ovolika pomama i drama manje od 24h pre objave... 😂 Mogu samo da zamislim kako je bilo ovde.
Imam svoj život i ne bavim se zakulisnim radnjama. Ne spavam ovde, rutina je bitna, san kao lek.

Ja sam video da su pesme leakovane ali video sam nekih 5 pesama, nisam želeo da slušam. Čekam lepo 12 pa ću slušati.. kao čovek.

4 sam našao tada kad su pisali...ja nisam vereovao prvo kad je napisano ovde, pa nisam našao sve dostupne na vreme...

Lepo sam skinuo pesme odmah i čuo dovoljno puta. Super što nisu procurile baš sve... Stvarno amaterizam od Rts-a. To YT automatski generiše koliko sam shvatio.

Pa ne moze da se kuka oko tacke kad forum nema opciju da se post obrise samo edituje. Sta uopste preostaje forumasima ako hoće da obrisu neki post? Nista.
Preostaje im da ne pišu ništa na tu temu, već sačekaju premijeru pesama u 12:00. Dakle, prvo razmišljanje, pa onda pisanje. Čemu pisanje postova za koje u startu imaš želju da obrišeš? Upravo zbog forumaša koji nepromišljeno pišu je i isključena mogućnost brisanja. Moderatori imaju i mogućnost da vide istoriju izmene posta i šta je pisalo pre tačke itd.

Preostaje im da ne pišu ništa na tu temu, već sačekaju premijeru pesama u 12:00. Dakle, prvo razmišljanje, pa onda pisanje. Čemu pisanje postova za koje u startu imaš želju da obrišeš? Upravo zbog forumaša koji nepromišljeno pišu je i isključena mogućnost brisanja. Moderatori imaju i mogućnost da vide istoriju izmene posta i šta je pisalo pre tačke itd.
Na svakoj platformi na svetu imas opciju brisanja poruke/posta.

Na svakoj platformi na svetu imas opciju brisanja poruke/posta.
Nema. Evo i ja sam član nekih drugih foruma, koji koriste takođe Xenforo, i oni takođe ne omogućavaju tu opciju. To je tako zbog zloupotreba. I dok je bila opcija brisanja, to je za forumaše bio tzv. "soft delete", tj. samo je bivala skrivena, a moderatori su potom trajno brisali.

E i da kazem samo da je moderacija uspesno obavila cistku, tek sad sam ovde procitao da su pesme leakovane, a u temu za PzE sam bio upao ubrzo nakon sto je zakljucana. Ni traga o leaku nije bilo. Pohvala upravi. 💪🙏👌

I da se ne kvalifikujemo sutradan u finale, nije toliko bitno
Forget It No GIF by Acorn TV

Pa koga to zanima @Boxy? Neka piše ko šta hoće na drugim veb lokacijama, nećemo ovde o tome. Isto važi i za tvitove, koje vidite, pa umesto tamo i da ih komentarišete, prenosite ih na forum i ovde pričate o njima, a toliko ima krš tvitova kojima ovde nije mesto, da je to baš suvišno.

Back