Offtopic

Kako se borite sa zagušljivim javnim prevozom?

Jutros u Lasti "miomirisi" se šire i pored otvorenih prozora, a još jedan Rom izuo patike nasred busa.

Bus kojim radnim danima idem na posao bazdi, niko ne čisti, i sedišta upila smrad, prljavo, užasno.
Ne živim u BG-u nego u gradu sa najčistijim vazduhom u Srbiji. A ujedno je i prilično kompaktan pa nam gradski prevoz ni ne treba.

Jedino vetar šiba zadnja 2-3 dana malo jače al koliko vidim samo se dođoši žale na to, mi što smo ovde rođeni smo se adaptirali.

A na samo četrdesetak kilometara od Novog Sada se uveliko seku šume u Nacionalnom parku. :(

Ja sam se preselio na 15 minuta setnje do posla. Duze spavam i ne kiselim se u aromama.

Počeo da čitam opštu temu i vidim zaključana. Taman htedoh da okačim apdejtovanu rang listu posle finala, mnogo toga mi se izmenjalo. Nažalost nisam sa vama stigao ništa komentarisati lajv.

1000005220.webp

Mene ne bi cudilo da su one skontale sta se desava sa RTS-om. Tj. Milica jeste jos ranije, a Teodora evo sada pa ne moze da stigne da godinu dana trci i peva.

I grudi isto, baš je preterala, ajde jednom što ih je povećala, sasvim okej, ali drugi put ne razumem

Back