Offtopic

Ali ovaj post mi je nekako Duska style, vazno je dostojanstveno se predstaviti, ljudi koga briga za rezultat, bitno je DOSTOJANSTVO. Jeste Teodora bila nas najbolji moguci izbor za ovu godinu, ali ta anomalija da nam nije bitan rezultat, onda posle nema kuknjave za 24. lukino mesto, onda se i gase i ambicije za nesto vise, ako nam je bitno samo ucestvovati, i DOSTOJANSTVENO I KULTURNO SE predstaviti.
Molim? Šta si rekao? Jesi se meni obratio?
Jedini koji ovde kuka, i to godinama, si TI. A ako neko ne želi da pucamo na dostojanstvo već da šaramo, šaljemo i hitove ludila i ronđotrese, to sam ja. I ne, ja nisam opsednut da moramo da pucamo svake godine na pobedu i da pobeda mora da se desi po svaku cenu. Što pre shvatiš da Srbija neće više nikada biti u igri za pobedu, dok je žirija, to će ti biti lakše.

Ma ne radi se o pukom dostojanstvu i kulturi, već o političkim porukama koje se šalju na nivou simbola, dok se na važnim zakonskim pitanjima gura konzervativna ideologija.

To je škola Angele Merkel, koja recimo pušta simbolično Sirijce dok gura konzervativnu imigracionu politiku...

Kao treba da se tešimo tim simbolima, nasuprot nekom Orbanu ili Putinu...

Elem, srpska vlast gura različitost na slici predsednice skupštine i na zabavnom programu RTS-a. Pa slikajte se...

Molim? Šta si rekao? Jesi se meni obratio?
Jedini koji ovde kuka, i to godinama, si TI. A ako neko ne želi da pucamo na dostojanstvo već da šaramo, šaljemo i hitove ludila i ronđotrese, to sam ja. I ne, ja nisam opsednut da moramo da pucamo svake godine na pobedu i da pobeda mora da se desi po svaku cenu. Što pre shvatiš da Srbija neće više nikada biti u igri za pobedu, dok je žirija, to će ti biti lakše.
Ronđotres je izraz koji mi je trebao jutros

Mislim da sam jedini koji je godinama zastupao tezu da nam na esc trebaju zvezde. Takmičenje je takvo kakvo jeste ili se treba prilagoditi ili ne učestvovati. Od 2016. je otvorena jedna pandorina kutija i svake godine postaje sve gore i gore glasanje i publike i žirija, a ta priča o moralnim pobednicima, nekom renomeu i nivou, mani me toga. Dakle slobodno rafalnom paljbom na mene, ali pre bi voleo J.Karleušu na esc (o kojoj ne mogu ni jednu jedinu lepu reč da kažem) nego neki novi genijalni eksperiment.
Desinger bi svakako bio najbolji izbor, zašto jednom da ne trolujemo Esc.

Pa ja se ne potresam, ali ako se već učestvuje cilj je da ne budete statista lol

Pa ja ne učestvujem na ovom FSC ovde koji je tek nebitan i irelevantan, pa znam da su se ljudi ovde poklali oko toga lol Ljudi se pokolju oko ne ljuti se čoveče, normalno kad je takmičenje da želiš da pobediš ili što bolje prođes

Plasman nije sve, ali to da mi u zadnjih 8 godina gotovo uvek imamo isti plasman je već postalo sprdnja.

A mislim da su ti plasmani odraz nesposobnosti RTS da ok pesme transformiše u nešto više. Ok, Ramonda nije bila silazak Isusa Hrista, ali ni 80% pesama na ESC nije pa se neke i domognu leve strane tabele,a mi nikako.

I ok ako nije Ramonda, ali da je to uspela samo jedna pesma u zadnjih 8 godina je meni blam i dokaz bezidejnosti i nesposobnosti RTS uposlenika.

Belgije je sada ispala, prošle godine bila u TOP 10 a sledeće možda i pobede, a mi znamo svake godine kako ćemo proći bez obzira šta pošaljemo. Jednostavno je dosadno.

Pa ja ne učestvujem na ovom FSC ovde koji je tek nebitan i irelevantan, pa znam da su se ljudi ovde poklali oko toga lol Ljudi se pokolju oko ne ljuti se čoveče, normalno kad je takmičenje da želiš da pobediš ili što bolje prođes

Pa sad, ta kompetitivnost je baš lična, zavisi od osobe do osobe...

Verujem da bi se mnogi pobednici Evrovizije menjali sa Rozom Lin...

Back