Offtopic

Clara, italijanska pevacica koja je ucestvovala na Sanremu 2024 (inace i glumica) se pojavila na Festivalu u Veneciji u haljini Armani Prive od chiffona tula i kristalima. Dan pre toga, Clara je ponela vintage Roberto Cavalli kojju je takodje nosila Pamela Anderson pre par godina. Da li Vam se dopada 1. look u rozle haljini ili 2. Vintage Cavalli?

#zelimdabudemplavusa

B98AAEB5-F60F-462F-9343-627035465980.webp

Lepa mi je Clara i dobro joj stoje haljine (naročito prva), ali jednostavno ne ume da iznese. Korača kao da ima grč.

Uzasava stopa nasilja nad zenama. Strasno je sto to postoji u razvijenim drustvima, a jos strasniji je nivo torture u ovim zaostalim zajednicama.

Zaista strašno, zapalio je 80% njenog tela, posvadjali se oko imanja piše koje je kupila u Keniji, a to se dogodilo kada se vratila sa decom posle svadje strašnoo..

P.S. i on je dobio opekotine ali 30% tela, on će i preživeti, no comment....

Nikocado Avocado smršao. Ljudi pišu da je sve bilo deo njegovog plana da se ekstremno ugoji i prejeda na Jutjubu uz odglumljene mentalne slomove kako bi zgrnuo ogromne pare pre nego što se vrati na staru težinu. Mislim da su u pravu.

i-dont-know-her-mariah-carey.gif

Nikocado Avocado smršao. Ljudi pišu da je sve bilo deo njegovog plana da se ekstremno ugoji i prejeda na Jutjubu uz odglumljene mentalne slomove kako bi zgrnuo ogromne pare pre nego što se vrati na staru težinu. Mislim da su u pravu.

Kako je moguće da je tako brzo smršao na početnu težinu? Mora da je radio neke operacije

Ja sam sinoć sanjao ladno da je većina ljudi koji siu preminuli zapravo živi i to nije prvi put da se to desi, što je najjače nisu bili srećni, nego nešto ljudi besni i vikali su... šta bi to moglo značiti nemam pojma zaista...

A što se vlasti tiče u snu je Vučić bio predsednik još uvek, jedino što je čudno što je Zoran Djindjić bio premijer u toj istoj vladi auu...

Back