Offtopic

Sve je to lepo sa njihove strane, ali ne vidim svrhu kako će dati novac na bilo koji način pomoći porodicama nastradalih. Šteta je već počinjena, nazad nema. Te porodice nemaju više od čega da strepe i njihova probleme dobijeni novac neće rešiti. Osim možda u slučaju ako je neophodno da se preostale žrtve koje se još bore za život izbore za njega pomoću nekih aparata ili čega sve god što bi se moglo dobitit tim novcem, onda je u redu. U suprotnom, apsolutno je besmisleno
Ne bih da tvrdim ništa, ali čula sam da konkretno porodica iz Kovilja koja je izgubila tri člana je vrlo u teškoj finansijskoj situaciji generalno. Ti ljudi su siromašni. I evo kakva muka, šta ih kao grom iz vedra neba zadesi.
I na sve to planirati i plaćati ne jednu, već tri sahrane za deku i dva anđela, podići tri spomenika je i za dobrostojeću porodicu mnogo novca.

Porodica devojčice od 16 godina nije npr. ni živela u svojoj kući već su bili podstanari.

Ljudi moji izginuše sve radnička klasa, ljudi koji sastavljaju kraj sa krajem. Neće novac nikako nadomestiti gubitak, ali postoje tu i drugi faktori kojima može da se pomogne novcem.

Danas je poslednji dan da izvođači snime klipove za Spotify Wrapped (one pozdrave fanovima), tako da kapiram da će i ove godine izaći 30.11. kao prethodne dve godine.

Danas je poslednji dan da izvođači snime klipove za Spotify Wrapped (one pozdrave fanovima), tako da kapiram da će i ove godine izaći 30.11. kao prethodne dve godine.
Ove godine sam “silovao” Micy Picy najvise i Rijanu kontam da ni jedna neće snimiti 💀 ova prva vrv ni ne zna da to postoji, a drugu zabole za muziku više.

Meni je kjut kad to vidim od nekih metalcore bendova koje ni kod kuće ne prepoznaju.

Ja hteo da pogledam na Deezeru sumiranje za kraj godine kad ono kaže mi da nisam ništa slušao ove. To je zbog YT premium što sam uzeo. 😂

Pretvaram se da ne znam unapred da će mi Teya Dora zajedno sa Ramondom biti na prvom mestu

Spotify plaća izvođače u kikirikiju, ne nude još uvek HiFi, ali opet ne mogu da nakon 12 godina promenim servis samo tako. A sa Spotify Wrapped su pokrenuli kulturološki fenomen, što kažu Božić pre Božića... Plus sad sve žive mreže imaju neki svoj Wrapped, pa mi je sve to zanimljivo kad stigne. Ali bilo bi lepo kad su poskupeli da malo ulože i u uslugu koju pružaju.

Youtube Music mi kaže ovo, znači Fsc dominira mojim muzičkim preferencijama 😂

IMG_7955.webp

Znam da kasnim, ali tek sada sam ispratila sve oko Miss Universe, tako da bih želela samo da pomenem da je naša ovogodišnja predstavnica Ivana Trišić ove godine po prvi put nakon 21 godine Srbiji donela plasman na takmičenju.

Ivana je svoje učešće završila na 28. mestu, iako je zaslužila mnogo više. Ali, obzirom da je gotovo dve decenije rangiranje za našu zemlju uvek izostajalo, lepo je videti pomak😊

Screenshot_20241121_010739_com.instagram.android_edit_48255287798365.webp

Uhapšeno 11 osoba zbog kolapsa nadstrešnice u Novom Sadu, uključujući Vesića i od skoro bivšu direktorku Infrastruktura Železnice.

Back