Offtopic

Šta im teško malo da pohapse svoje i ućutkaju ih da ih ne kompromituju, sigurno imaju već oprobane metode. Problem ove vlasti je što sve dovodimo u pitanje pa i da postoje skrivene druge namere kad hapse krivce, poput održavanja imidža stranke.

Živo me zanima kako se krade, da li pitaju vođu koliko smeju da kradu ili kradu na svoju ruku.

Pa bar nešto, zaista sam očekivao da prođe bez ikakvih sankcija bilo kome s vlasti.
Pa i proći će. Pustiće ih oni vrlo brzo ili će samo da dobiju nanogicu kao što je već rečeno.
Kada je poslednji put pravda zakucala na vrata u ovoj državi?
Da smo u EU onda bi to gospođetina Laura Koveši sve potrpala u zatvor, a možda baš zato ovi naši i neće u EU.

Ne bih da tvrdim ništa, ali čula sam da konkretno porodica iz Kovilja koja je izgubila tri člana je vrlo u teškoj finansijskoj situaciji generalno. Ti ljudi su siromašni. I evo kakva muka, šta ih kao grom iz vedra neba zadesi.
I na sve to planirati i plaćati ne jednu, već tri sahrane za deku i dva anđela, podići tri spomenika je i za dobrostojeću porodicu mnogo novca.

Porodica devojčice od 16 godina nije npr. ni živela u svojoj kući već su bili podstanari.

Ljudi moji izginuše sve radnička klasa, ljudi koji sastavljaju kraj sa krajem. Neće novac nikako nadomestiti gubitak, ali postoje tu i drugi faktori kojima može da se pomogne novcem.

Nije da je više ni toliko bitno, ali grad je snosio troškove svih 14 sahrana (živo me zanima da li su i ovu poslednju 🙁), ali svakako stoji to da tim porodicama treba pomoći. Jedino što je tužno je što je moralo da se dogodi ovako nešto da bi oni postali "vidljivi." 🙁

Pa i proći će. Pustiće ih oni vrlo brzo ili će samo da dobiju nanogicu kao što je već rečeno.
Kada je poslednji put pravda zakucala na vrata u ovoj državi?
Da smo u EU onda bi to gospođetina Laura Koveši sve potrpala u zatvor, a možda baš zato ovi naši i neće u EU.
Nije više ministar + nanogica je iskreno više no što sam očekivao. Razumem da nema pravde, ali toliko tragedija se dešavalo bez da je iko igde odgovoarao, tako da pozdravljam ovo, čak iako je samo zarad predstave.

Meni je najveci "vic" podnosenje ostavke mucenog Mone i onda izjava u kojoj se zahvaljuje predsedniku na odlikovanju 🤡

Imali smo svakakve kretene na funkcijama zadnjih godina ali mislim da je "duplo jaje" neprikosnoveni pobednik u kategoriji nedostatka IQ-a.

Pa gde ce oni jedni na druge tako lako, sta vam je. Oni se svi drze u saci medjusobno. Za 20 dana neometane istrage nista se nije pronaslo, posle 2 dana blokada tuzilastva 11 uhapseno. Sprdnja od drzave

Sta uopste ima da hapse vesica on nema veze s ovim

Komedija, iskoristice da se rese onih koji im prave problem i u sustini nikom nista

Kako nema veze?
Čovek je donedavno bio ministar građevine, kada se objekat završavao i privodio kraju. On je bio ministar u vreme kada su se svečano okupili da najave otvaranje 'potpuno rekonstruisane i bezbedne' stanice a da objekat nije dobio ni upotrebnu dozvolu. Za šta je ministaratvo takođe odgovorno. Ministarstvo građevine kao najviši organ je ovde debelo zakazalo.

Oni ne kapiraju da je reč o državnom projektu, dakle objekat koji je bio namenjen javnoj upotrebi, nije se zidala poštar Miletova kuća. Državnici su za ovo odgovorni.

Ako se zakonski propisi poštuju, sudiće se svakome od pojedinaca ko je svojim potpisom i pečatom overio dokumenta o stabilnosti objekta, nadzoru, a na kraju i bezbednosti objekta, a naravno i onima koji su na tome radili. Tako bi bar bilo da je ovo ustvari DRŽAVA, a ne privatna svojina SNSa.

Last edited:
"Povodom tragičnog događaja koji se odigrao dana 01.11.2024. godine, u Novom Sadu 1.11.2024. godine, u Novom Sadu, kada je došlo do obrušavanja nadstrešnice zgrade Železničke stanice u Novom Sadu, u kom je život izgubilo petnaest lica, a zbog zadobijenih povreda je životno ugroženo dva lica, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu obaveštava javnost da je, nakon prikupljanja i detaljne analize sve potrebne dokumentacije, obavljenih razgovora sa velikim brojem građana, a nakon veštačenja obavljenog radi utvrđivanja uzroka i okolnosti pod kojima je došlo njenog pada, koje je tužilaštvu dostavljeno dana 20.11.2024. godine, te upoznavanja sa nalazom i mišljenjem veštaka građevinske struke, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, dana 21.11.2024. godine uhapšeno je i zadržano ukupno jedanaest lica, zbog postojanja osnova sumnje su osumnjičeni: J.T., G.V., A.D. i N.Š. učinili krivično delo Teško delo protiv opšte sigurnosti iz člana 288 stav 2 Krivičnog zakonika u vezi sa krivičnim delom Izazivanje opšte opasnosti iz člana 278 stav 3 u vezi sa stavom 2 Krivičnog zakonika, a osumnjičeni: S.N., M.J., Lj.M.M., M.S., D.J., M.G. i D.T. izvršili krivično delo Teško delo protiv opšte sigurnosti iz člana 288 stav 2 Krivičnog zakonika u vezi sa krivičnim delom Nepropisno i nepravilno izvođenje građevinskih radova iz člana 281 stav 1 Krivičnog zakonika. Za navedena krivična dela propisana je kazna zatvora od 2 do 12 godina".

Dakle od 2 do 12 godina. Pretpostavljam da ce lezanje i tisina debelo da im se plati.

Nije bio ministar kad se radila stanica, jos je vise puta radila u kratkom vremenu. Ja sam razumela da se otvorila pre nego sto je on dosao, ako nije onda ok

Svakako ja cekam objasnjenje sta se tacno desilo, ocekujem da ce jedini najebati elektricar

Back