Offtopic

Da ne podrzavas opciju koja promovise i sprovodi upravo suprotno od ovog sta navodis, pa da ti se i poveruje. Ovako si samo licemer.

Niko ti ne spori pravo da podrzavas koga hoces ali nemoj nam vredjati inteligenciju.

Last edited:
Ja sam sve do sad bio ubeđen da Милан troluje, ali dobro, svakako je nekome SNS najbolja opcija. Samo ne znam otkud tolika ljubav prema predsedniku Republike Srbije da bude nekome na avataru na muzičkom forumu, to mi je zabrinjavajuće.

Нисам ја никад био фан демократије, али већ кад се претварамо да јесмо демократија - поштујте то да не мисле сви као ви. Па аватар је из зезанције. Што се тиче лицемерства, то нам је свима европска вредност. Мало ми је потужно што ја на овом форуму ботујем бесплатно, а збиља ми посао не зависи од владајуће странке, нити сам члан исте.

Dobro, a šta bi tačno bila prava alternativa ako demokratija ne valja?

I takođe, da li si fan činjenice da ovom državom upravljaju, između ostalog, polupismeni klošari sa kupljenim diplomama? Da ne spominjemo sve kriminalne afere i korupciju koja je dobro poznata svima. Da li je to društvo kojem treba da se teži u 21. veku?

Pretvorili su nas u društvo sociopata gde sada već većinu boli uvo kako će se stvari odvijati sve dok njihova guzica nije ugrožna. Savesti nema jer već toliko dugo ovo traje da su laž prihvatili kao normalnost, ubistvo kao jbg dešava se i negde drugde. Oni mirno spavaju zbog toga.

To da li je neko akademski građanin danas vredi u istom rangu ko da bereš karton, ali ako znaš dobro da zajebeš nekoga to je vrlo poželjna osobina jer to znači da se dobro snalaziš. Snalažljivost je na velikoj ceni pa makar i krao i ubijao, al jbg za takvog se sad kaže da se snašao i ima para.

Ono što bi u demokratiji trebalo biti normalno jeste da se vlast smeni kada ti se ne dopada. To ovde ne postoji kao opcija i ljudi su već uveliko isprani da im bilo ko sem njega želi veće zlo. Ali simpatizerima vlasti je lakše da im se uvuku pa da po sitno im se puni džeparac da kupe osnovne namirnice nego da razmisle svojom glavom. Naprosto ne ide, teško je i promišljati nije to laka rabota, vrlo komplikuje neke procese u ponašanju i lakše je samo prihvatiti da je ovaj sistem vrednosti požljan u društvu za sticanje kapitala.

Tako da moj zaključak je da narcisoidno društvo će teško biti izlečeno ukoliko ne postoji volja pojedinca da ide na terapiju. Prvo da prizna sebi da ima problem je jako težak udarac na ego prosečnog građanina. Al jbg, nije dovoljno dobro školovan da osvesti sebe i oslobodi se egocentričnosti, jer navikao je da grize i da se bori na drugačiji način.

Meni je najkriticnije od svega sto mi na vlasti imamo coveka koji autenticno misli da je bezgresan. Apsolutno svaki vid kritike pripisuje zlim zapadnim placenicima, i prema tim ljudima se seje mrznja. I to ne prema nekim politickim ciniocima, nego mora da se replicira svakom estradnom umetniku, sportisti i ostalima koji izraze bilo kakav vid sumnje u bezgresnost doticnog.

Па добро, човек је психо детаљан, не препушта ништа случају и веома је осветољубив.

Od sinoć se piše o ovoj pesmi, a ja imam osećaj dami je mnogo poznata

I tako gledam kako se Mara provodila u Amsterdamu i sijalica ca se upali

Ajde, neka bude da je Mara, tačnije Leontina i njen refren bio inspiracija i da Severina nije plagijator.

Dobro, a šta bi tačno bila prava alternativa ako demokratija ne valja?

I takođe, da li si fan činjenice da ovom državom upravljaju, između ostalog, polupismeni klošari sa kupljenim diplomama? Da ne spominjemo sve kriminalne afere i korupciju koja je dobro poznata svima. Da li je to društvo kojem treba da se teži u 21. veku?
Реално гледано, ако највећом светском силом управља сенилни старац од 90 година, а чији син је осуђени утајивач пореза и нарко дилер, а алтернатива му је бахати бизнисмен у осмој деценији живота ожењен пластифицираном словеначком манекенком са курсом из дакитилографије, а мир на континенту зависи од одлука пропалог глумца који се прославио млатећи ђокицу по клавијатурама усред јавног програма, ми смо још и добро прошли.

80 godina i ako se ne varam samo je 2 godine stariji od alternative*

Реално гледано, ако највећом светском силом управља сенилни старац од 90 година, а чији син је осуђени утајивач пореза и нарко дилер, а алтернатива му је бахати бизнисмен у осмој деценији живота ожењен пластифицираном словеначком манекенком са курсом из дакитилографије, а мир на континенту зависи од одлука пропалог глумца који се прославио млатећи ђокицу по клавијатурама усред јавног програма, ми смо још и добро прошли.
Nismo dobro prosli. Proslost im je jednako upitna kao i nasem predsedniku.

Ma ja Vučića očima videt ne mogu, poenta je da one nema neki uticaj na bilo šta. Svetom vlada novac i krupni biznis, političari su tu obične šahovske figure koje se ne pitaju ni za šta. Zato sam pomenuo Bajdens, Trampa, Zelenskog.....

Četrdeset pete se desio taj prevrat kod nas, gde su najbahatiji i najgrlatiji poceli da vode drzavu umesto najskolovanijih i najsposobnijih.

Za vreme kraljevine, bilo je skandala, afera i tako dalje, ali barem si morao da budes ozbiljno skolovan i autenticno sposoban, sa ozbiljnim minulim radom, da bi doterao do mesta ministra, za razliku od perioda posle, gde su nam zanatlije zauzele ministarstva mesta.

Jedan SNS-ovac na poslu mi danas rekao - Imam jednu drugaricu, moram da vas upoznam, nju mozes da jebes kad hoces, ne kosta nista... i pokaze mi na telefonu sliku neke raspale sisate silikonke 😬

Videla sam na Instagramu post o oglasu koji su dali Djokovici, traze za restoran cistacicu, puno radno vreme, nude 45 000 🫤 koliki je minimum u Srbiji?

Back