Offtopic

Pa upravo to. I tata Đoković i mama tašta imaju biznise koji zavise od predsednika Republike Srbije.

Meni je najzanimljivija vest od juče da je direktorka železnica priznala da je postavljena da bude fikus.

Ama baš nikad mi Djoković nije bio drag ni simpatičan. Da je majstor u svom poslu to je neosporivo, ali njegovo ponašanje na terenu i van njega mi je uvek bilo degute...

Srbija je zvanično dospela na listu najprestižnijih destinacija kada je reč o gastronomiji – dva naša restorana – "Langouste" na Kosančićevom vencu u Beogradu i "Fleur de Sel" u Novom Slankamenu, dobila su čuvene Mišlenove zvezdice, sinonim za vrhunski kvalitet, saopštio je danas ovaj svetski poznati vodič.

Langouste

l1.webp
teleci-file-sa-koricom.webp
photo7jpg.webp

Fleur de Sel

f1.webp
f4.webp
f3.webp
f2.webp

Pored njih, dva restorana se nalaze na Mišlenovoj Bib Gourmand listi koja se odnosi na autentičnost i odličan odnos cene i kvaliteta. To su Istok u Gospodar Jevremovoj i Iva New Balkan Cuisine u Kneginje Ljubice u Beogradu.​

Srbija je zvanično dospela na listu najprestižnijih destinacija kada je reč o gastronomiji – dva naša restorana – "Langouste" na Kosančićevom vencu u Beogradu i "Fleur de Sel" u Novom Slankamenu, dobila su čuvene Mišlenove zvezdice, sinonim za vrhunski kvalitet, saopštio je danas ovaj svetski poznati vodič.

Langouste

View attachment 27791
View attachment 27793
View attachment 27792

Fleur de Sel

View attachment 27787
View attachment 27790
View attachment 27789
View attachment 27788

Pored njih, dva restorana se nalaze na Mišlenovoj Bib Gourmand listi koja se odnosi na autentičnost i odličan odnos cene i kvaliteta. To su Istok u Gospodar Jevremovoj i Iva New Balkan Cuisine u Kneginje Ljubice u Beogradu.​
Wow!! Konacno, prve Michelinove zvezde za Srbiju!! Nikad cula za taj u Slankamenu.

I mi se interesujemo za fine dining i Mišlenove restorane, tako da definitivno ide na spisak.

Da se izjasnio u korist nazadnjaka, verovatno bi ga dobro znao. I nije pevač, postoji gugl, pobogu.

Видео сам на инстаграму пише уметник, помислио сам да је певач. Не гледам домаће серије и филмове, па не знам.

Видео сам на инстаграму пише уметник, помислио сам да је певач. Не гледам домаће серије и филмове, па не знам.
Takođe piše da radi u Ateljeu 212, to je inače splav pa si pomislio da je pevač

Back