Offtopic

United Grupa postigla dogovor o prodaji SBB kompanije e& (Etisalat) PPF Telecom grupi, koja je vlasnik Yettela, kao i Net TV Plus biznisa i prava na prenos sportskih događaja za Zapadni Balkan Telekomu Srbija.

United Grupa će nastaviti da poseduje i upravlja svojim ključnim medijskim kućama u Srbiji, uključujući N1 i Nova. Ovi kanali će ostati dostupni na fiksnoj mreži SBB-a, a biće ponuđeni i Yettel korisnicima.

Više na:
https://n1info.rs/biznis/united-gru...-dogadjaja-za-zapadni-balkan-telekomu-srbija/

O, ne, izgleda da ćemo morati da plaćamo SBB sada. 😭 Dečko kao zaposleni u United-u imao to besplatno. Šta nam rade...

Kakvi su generalno utisci u Srbiji sad o Yettelu? Znam da ga PPF isto drži. Ovde u Češkoj PPF drži O2 i retko kada čujem nešto lepo za njih.

Pa uglavnom ih hvale na sva usta oni koji su tamo, kao neka sekta su. :LOL: Ali sigurno da ima i nezadovoljnih, samo što ja to još uvek nisam čuo. Optički net kažu da im kida.

Uh uh uh kako to UG odjednom nema problem da uzme Telekomov keš, smejurija.

Nemam ništa lepo da kažem o Yettel mob.mreži. Cene su im nenormalne, ponuda tanka i uopšte se ne isplati kupovina telefona preko paketa. Telenor je za njih tri nivoa iznad.

Telenor sam koristio 10 godina, posle kad je postao Yettel sam imao samo postpaid broj koji maltene nisam koristio, a od kako sam nazad u Češkoj mislim da mi je broj i oduzet jer nisam uplatio kredit bar godinu i po dana.

Yettel se samo nasadio na sve dobro što je Telenor napravio, mislim i na mob.mrežu i onlajn banku. Verovatno to nikada ne bi sami napravili. Dosta ljudi je otišlo u A1, a ovde se više i ne trude da zadrže korisnike, već su u fazonu whatever. Ne znam kakva im je ponuda neta i kablovske, tu moram da se ogradim.

Back