Offtopic

Dodela Gremija završena, Didi J pokorila svet!

Šalim se, pa teško da ćeš naći besplatan strim. Njihov zvaničan sajt prenosi live ali samo pre-show i crveni tepih. Možeš ceo događaj da pratiš jedino preko Paramount Premiuma ako si pretplaćen. Ili da pratiš uz strim nekog jutjubera, tipa znam da recimo onaj naš Nenad Ulemek strimuje na nekoj od svojih mreža pa možeš recimo kod njega, ako ti nije naporan za slušanje.

Jeri ovo prvi gej twink kisić na hrvatskoj nacionalnoj televiziji? Iako nije, svjetski odrađeno

Ed. Neću da stavim snimku sa X da forumadija ne misli da sam drkaruša tviteruša

Je. To sam i ja komentirao. Svijet se zaista mijenja, čak i HRT. :ROFLMAO: Šalu na stranu, HRT je odradio vrhunski SRAM/SKAM. Pogotovo vizualni dio.

Prvo ne pise nigde da mogu ljudi iz drugih zemalja, a i da mogu zatvorio sam formular cim sam procitao daj nam jednominutno video gde govoris o sebi lol
Која је то емисија/ријалити била произведена у Србији да није могао цео регион (нажалост) да учествује?
Само ПЗЕ тражи да сте држављанин Србије.

U-ž-a-s.

Ne bi me čudilo da ona i njena kreštava frendica Jovana Joksimović odluče kako im je PzE zanimljiv, pa da naprave ćaci fest po ukusu vladajuće ''elite''.

Страшно каки сте, прво женско, а ви тако. Способна женска та Мања, видећемо како ће проћи. Прво треба да се реши змије Оливере за свагда.

Сваком своје. Ви пишете као да сте очекивали неког другог. Више среће други пут.

Voleo bi da ode neki SNS pulen na Evroviziju i potop da doživi i da studenti pozivaju dijasporu da ne glasa...

Back