Umro Džejms Van der Bik u 48. godini
Većina ga zna iz Dawson's Creek, ja sam ga zavoleo u Don't trust the B in apartment 23, a viđao sam ga u raznim epizodnim ulogama.
Oh kako ne, nikad neću prežaliti šta se desilo sa tom serijom. Da su sačekalo par godina do pojave striming servisa, možda bi potrajala duže od nedovršene sezone.
Mogu da potvrdim kao neko ko je u zdravstvu. Dodaj na to i činjenicu da se pacijenti biraju i da oni sa novčanikom i prijateljskim vezama imaju prednost.U Čačku prvo premine četvrogodišnja devojčica nakon rutinske operacije krajnika a sada i 38-godišnji mladić, ponovo u istoj bolnici i ponovo nakon operacije krajnika.
U međuvremenu, naš hrabri i neustrašivi predsednik ždere sendviče u Novom Sadu i najavljuje leteće automobile i robote u fabrikama.
Nažalost, dobro sam predvideo da ovde uskoro neće imati ni ko da nas leči jer maltene sve što iole vredi (čast izuzecima, naravno) je već napustilo zemlju a ostali su ćaci doktori sa kupljenim diplomima i bez ikakvog znanja. I baš kao što smo već i videli mnogo puta ranije, nestručnost na ovako bitnim pozicijama neminovno dovodi do gubitka ljudskih života.
Ali ne sumnjam da će i ovo što pre gledati da zataškaju a mnogi će i dalje slegati ramenima jer "bitno da to nisu oni lično ili neko njihov". Niko neće biti odgovoran ni za ovo. Ništa novo u Srbiji.
Ахаххахаах е али студенти да позову дијаспору....стварно мислиш да су студенти неки фактор за дијаспору? Једино Дрки.Voleo bi da ode neki SNS pulen na Evroviziju i potop da doživi i da studenti pozivaju dijasporu da ne glasa...
Ne spominji me, hvala. I za tebe sam Doctor Who, Drko samo za bliske i drage ljude.Ахаххахаах е али студенти да позову дијаспору....стварно мислиш да су студенти неки фактор за дијаспору? Једино Дрки.
У томе смо различити, ја бих волео да победи неки СНС пулен, али ћу свакако навијати за Шугославију ако победи. Али генерално не мислим да ћемо проћи у финале шта год да пошаљемо.