Offtopic

Jasno.

Ali ovo ovde je tolika boleština da se ljudi klade, hoće li pasti bomba tog i tog dana ili ne, i kad vidiš jednostrane medijske izveštaje, pa ko je umešan u sve to i da su stigli do berze, da dobijaju vojne informacije. Halo? Ima li tu nekog normalnog? *ebahle ih pare da ih j.

Napusti nas veliki Čak Noris. Bukvalno se odrastalo o forama o njemu. Već vidim da se fazoni ponovo vraćaju :ROFLMAO:

Čak N je došao jednom dva puta.
I priča se da dok je bio u bolnici svi doktori su bili u dobrim rukama.
Rip, legendo!

Не вреди Undercover причати њима тј. Србима из Србије о стању Срба у Хрватској. Сит гладном не верује. На овом форуму ћеш увек наћи људе који ће рећи да смо ми 'гори' у десничарењу, да смо најгори од све деце. Увек ће они оправдати све њихово тако што ће рећи да је код нас горе.
У мом селу 90% су Срби, српски тобоже званичан мањински језик, а српског нема на називу села док има на хрватском, италијанском, немачком, енглеском добро дошлица. Чак и кад општина стави таблу, Хрватске цесте уклоне. А што ти кажеш у Суботици нема их ни 10 посто, хрватски званичан језик. И опет ћеш на овом форуму имати људе у Србији које ће ово оправдати. Плус да би српски био званичан треба минимум 33% становништа да буду мањина, а онда на примеру Вуковара 10 година чекају да падне број Срба, и након 35 лупања табли, и званично укину званичност српског језика. И онда овде читаш 'искуства' људи који оду 7 дана на летовање и врате се са 'супер' искуствима, не схватајући да су они тамо били и отишли као туристи, а не као национална мањина.
Ma sve je to tako kako kažeš, ne vrijedi se raspravljati sa pojedinima no srećom u pitanju je mala šaka ljudi koji tako razmišlja, većina građana Srbije pretpostavljam da je nacionalno osvješćena i znaju vrlo dobro kako stoje stvari na terenu. (y)

I po pitanju Severine, totalna je neistina da je ona zabranjena bilo gdje zbog podrške studentima - žena je sama sebe stavila na crnu listu u Srbiji i odlučila da ne nastupa još mnogo prije studentskih protesta laprdajući o Srebrenici i kako Srbija treba da plati odštetu bla-bla a da pri tom ne zna ni šta se tamo desilo niti to mjesto pronaći na karti... Zamisli količinu besramlja, komentarišeš zločine drugog naroda nad trećim narodom a u njenoj zemlji se slavi svaki pogrom nad Srbima kao nacionalni praznik, čak ni zločine Hrvata nad tim istim Bošnjacima ne spominje.

Kada sam kretao u teretanu jako sam bio srećan što sam našao onu gde dolaze ljudi koje ne poznajem, a onda danas se pojavi pop koji dolazi kod mene u kuću i ja evo još uvek sam na treningu i trudim se da ne ostavim reakciju na sav ovaj Božiji plan pred očima.

Došao Spotify AI DJ u Češku, mnogo mi smešno kako zvuči kao urbani geto crnac koji mi pušta Ćanu

Izraelski Kneset je apsolutnom većinom usvojio zakon po kojem se svaka osoba osuđena za terorizam kažnjava smrtnom kaznom. Zakon se odnosi isključivo na osobe palestinske nacionalnosti. Izraelski ministar bezbednosti je taj zakon proslavio otvaranjem šampanjca u rečima: "brojaćemo jednog po jednog Palestinca".

Ovako direktan pristup nisu imali ni u Hitlerovoj Nemačkoj.

Screenshot_20260331_144428_com.brave.browser_edit_296993184623952.webp
"Tampon zonu" su oteli za par dana i raselili 600000 ljudi. Golansku visoravan uveliko nasilno otimaju i ciljaju na deo Sirije. Eto ispunjenja cionističkog sna.
Ovo su objave od danas od ovog kauboja
Screenshot_20260331_144348_com.brave.browser_edit_296956992392707.webp
Screenshot_20260331_144348_com.brave.browser_edit_296956992392707.webp
Is*izde* što su Španija, Italija, Francuska i Poljska (to me najviše iznenadilo) zatvorile svoje zračne prostore i zabranile korišćenje baza za daljnje delovanje sa svog tla. U Nemačkoj se ultra desničari - AFD, javljaju sa zahtevom da sva vojna USA gospoda napuste Nemačku. A tamo ih ima najviše stacioniranih u Evropi.

Kauboj, sa ovim drugim umno bolesnim će da uvuku još više svet u sranje...

Strasno je sto se lider najmocnije drzave na svetu ne libi da ceo svet prevrne naglavacke kako bi ucinio kucnom prijatelju. Evropska zajednica je bez americkih demokrata krezuba, a pojedinacne zemlje u bilateralnim odnosima sa Trampovom Amerikom pogotovo.

Vidim i Amerikanci se uveliko protive svemu ovome, nedavno je bliski dosadašnji Trumpov saveznik Joe Kent dao ostavku na sve dosadašnje funkcije i pozvao Amerikance da pišu svojim predstavnicima u kongresu da ne podržavaju ovo što Trump radi. Praviće oni uspavanog Joea od blata izgleda.

View attachment 42993
"Tampon zonu" su oteli za par dana i raselili 600000 ljudi. Golansku visoravan uveliko nasilno otimaju i ciljaju na deo Sirije. Eto ispunjenja cionističkog sna.
Ovo su objave od danas od ovog kauboja
View attachment 42994

Is*izde* što su Španija, Italija, Francuska i Poljska (to me najviše iznenadilo) zatvorile svoje zračne prostore i zabranile korišćenje baza za daljnje delovanje sa svog tla. U Nemačkoj se ultra desničari - AFD, javljaju sa zahtevom da sva vojna USA gospoda napuste Nemačku. A tamo ih ima najviše stacioniranih u Evropi.

Kauboj, sa ovim drugim umno bolesnim će da uvuku još više svet u sranje...
Izvinjavam se na slanju dve iste poruke. Ovo je drugi šiz od danas:

Screenshot_20260331_144301_com.brave.browser_edit_296943751922918.webp

Šteta što je prije nekog vremena jedan čovjek bio za 1 cm neprecizniji nego što je očekivao...
Lik je lud skroz na skroz, odvest će cijeli svijet u kaos.

Neverovatno mi je koliko se Vucic i njegov pajtos Orban blamiraju sa navodno pronadjenim eksplozivom. Mislim da gluplju pricu nisu mogli da izmisle 7 dana pred izbore u Madjarskoj. Jos ce na kraju da optuze Ukrajince. Vucic nas opet blamira na medjunarodnoj sceni. Po reakcijama iz sveta na ove vesti izgleda da ce se obojici obiti o glavu.

Offtopic
Back