Doctor Who
Ekspert
previše je takvih to hoću da kažemupitnog moždanog kapaciteta
haha nije to moja familija bmk xD slažem se hahahahahahahNećemo da vređamo familiju Drkoslavije
previše je takvih to hoću da kažemupitnog moždanog kapaciteta
haha nije to moja familija bmk xD slažem se hahahahahahahNećemo da vređamo familiju Drkoslavije
Kao Vendi kad je na Farmi napravila svoj ikonostas u senunapraviš molitveni prostor u svom stanu i eto ti.
Pa nije floskula, SPC ima veliki uticaj mozda ne na nas licno kao pojedince ali na drustvo u celini i te kakoSPC ima uticaj na one koji žele da ima uticaj. Generalno mi je premisa da crkva sad utiče na nečiji svakodnevni život (pogotovu nekog ko nije vernik) malo izlizana, da ne kažem floskula. Utiče možda u smislu što razni nazovi-vernici imaju potrebu da iskazuju svoje stavove drugima iako ih niko ne pita poput ovog što osuđuje dete što hekla, ali sad da utiče na nečiji život je preterano.
SPC ima uticaj na one koji žele da ima uticaj. Generalno mi je premisa da crkva sad utiče na nečiji svakodnevni život (pogotovu nekog ko nije vernik) malo izlizana, da ne kažem floskula. Utiče možda u smislu što razni nazovi-vernici imaju potrebu da iskazuju svoje stavove drugima iako ih niko ne pita poput ovog što osuđuje dete što hekla, ali sad da utiče na nečiji život je preterano.