Offtopic

Baš sam hteo da napišem da je jedan od razloga to što su ga oni i instalirali. 😂

Pa ja ne vidim nesto to sto vi pricate, čak Harčenko žari i pali svakodnevno po zemlji. Vidim i Putinovo glasilo RT nam dolazi

Hvala ti što si ovo stavio u offtopic i nisi zagadio time neku esc temu.

Ja je prebacih ovde, inače je bila u PZE temi gde joj definitivno nije mesto, mada može bez takvih tvitova i na čitavom forumu.

Jeste, stvarno je Konstraktin performans primer kako Srbija podržava Putina.
Vrlo je čudno da se neko u moru užasnih primera za tu tezu odluči da izabere baš ovu fotku i od nje pokuša da napravi nekakav dokaz problematičnog ponašanja.

Nekad pomislim da se radi o ljudima koji zapravo pokušavaju da obesmisle ukazivanje na problematičnost apologetskog stava nekih slojeva našeg društva prema današnjoj Rusiji. To mi je jedno od objašnjenja (drugo, verovatnije objašnjenje, tiče se inteligencije autora i poprilično je uvredljivo, pa ću se uzdržati od detaljisanja).

Čim je rekla da su u fenomenalnim odnosima ugasio sam , nema potrebe gledati rezirane drame i sl, da to hoću došao BiH tvoje predstave da gledam. ☝️

Napisaću ovde, pošto baš i nema veze sa takmičenjem (pa čisto da ne rizikujem da post svakako završi ovde). Vidim da se u nekoliko postova pisalo o mogućnosti i potencijalima da RTV preuzme organizaciju PzE pa čisto da malo predstavim situaciju. Oni jesu dobili pare za nabavku nove opreme, ali je to donacija pokrajinske vlade i služi pretpostavljam za opremu koja im je preko potrebna da bi kompletirali preseljenje svih redakcija u zgradu koja je izgrađena pre dve godine na Mišeluku, a praktično je zamena za prvobitnu zgradu koja je porušena 1999. u NATO bombardovanju. Do ovog trenutka su tamo preseljeni kompletan radio program i samo neki delić TV dela, dok je informativna redakcija na srpskom i manjinskim jezicima, kao i web redakcija i dalje podstanar u zgradi u širem centru grada za koju plaćaju bezobrazno visoku kiriju NIS-u (posebno kad vidim u kakvom je stanju, ne znam šta tu ulazi u pomenutu). Ostavljam tekst od pre godinu dana, ali pošto je vest o nabavci nove opreme od pre nekoliko nedelja, sumnjam da je situacija nešto preterano drugačija..:D

https://voice.org.rs/rtv-zaposleni-u-staroj-zgradi-televizije-rade-u-uslovima-opasnim-po-zivot/

A da ne govorim o samom programu. Iskreno ne pamtim da sam nešto skoro pogledala a da se emitovalo na RTV, možda Državni posao, pošto im je to iskreno jedino što vredi, eventualno neki sportski prenos za koji se ispostavilo da ga RTS nema u planu. Da, dobar im je bio i onaj kviz gde učestvuju srednjoškolci o manjinama i nacionalnim zajednicama koje žive na prostorima Vojvodine. Tako da ne verujem da bi oni imali ni kapaciteta, a ni motivacije da organizuju bolje od RTS.

Back