RTV je bio odličan pre desetak godina, njihov teletekst sam npr redovno čitao. Imali su uvek dobre italijanske serije, kao i tok show emisije, poput Tabloida. Kao i sve državno , sa dolaskom ove bagre, o oni su propali i sad je samo ime ostalo.
Istina, imali su dobar serijski program, pa i filmski nekad. Sećam se da su 2015. prvi kod nas emitovali hajpovani Downton Abbey i bio sam u šoku kada sam video da je baš oni premijerno prikazuju, doduše samo prvih par sezona. Na pamet mi pada i House of Cards i sl. Njihov zabavni kanal NS Plus je devedestih bio prilično popularan, doduše ne sećam se najbolje sadržaja/programa.
Upravo na RTL-u bio prilog o zabrani folk koncerta u Puli. U anketi, obični ljudi nemaju ništa protiv narodnjaka. Stvarno su ovakve zabrane totalno bzvz. Vest su preneli svi regionalni mediji:
Mogu da zabranjuju koliko hoće ali naš šund ih je preplavio i nema šanse da se izbore sa njim jer oni sad odrastaju na tome i kroz koju deceniju će biti potpuno proseljačeni. Tad će biti isti kao mi.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.