OGAE glasanje 2023

Znači :tr: 2003. i 2004., slušam juče na kvizu, evergreen, mogle bi da se takmiče danas, ali komotno, produkcija bolja od pola pesama danas, vokali, ma sve... 🤌👌
Naravno i :tr: 2010 🔥, a meni osobno i :tr: 2005, kakvi anadolijski pravi kostimi, prožeto prelepim etno motivima i koreografijom inspirisanom plesom čuvenih Derviša iz Konye... ❤️🤍
Mrtva ozbiljna pitam. Ne salim se.

Znači :tr: 2003. i 2004., slušam juče na kvizu, evergreen, mogle bi da se takmiče danas, ali komotno, produkcija bolja od pola pesama danas, vokali, ma sve... 🤌👌
Naravno i :tr: 2010 🔥, a meni osobno i :tr: 2005, kakvi anadolijski pravi kostimi, prožeto prelepim etno motivima i koreografijom inspirisanom plesom čuvenih Derviša iz Konye... ❤️🤍
Sto ljudi, sto ćudi. Meni se lično nisu dopadali njihovi treskavci. Every Way That I Can mi je jedan od najgorih pobednika, pevačica je zvučala kao da se gušila tokom nastupa, sve vreme je bila zadihana i izgovor engleskog joj je bio potpuno nerazgovetan. Sam nastup je veoma kitchen sink. Slušam dosta orijentalne muzike (mahom instrumentalne i filmske), tako da me evrovizijska/ turska interpretacija iste ne impresionira previše 🤷🏼

Što se tiče We Could Be The Same, ta pesma je bila zastarela čak i u kontekstu 2010. kada se takmičila, a od tada je ostarila kao kiselo mleko. Odrasli muškarci koji pevaju angsty teen rok su mi uvek bili odbojni, pa mi se iz istog razloga nije dopadala ni Finska 2021. Srećom pa je Lena pobedila te godine 😁

Sto ljudi, sto ćudi. Meni se lično nisu dopadali njihovi treskavci. Every Way That I Can mi je jedan od najgorih pobednika, pevačica je zvučala kao da se gušila tokom nastupa, sve vreme je bila zadihana i izgovor engleskog joj je bio potpuno nerazgovetan. Sam nastup je veoma kitchen sink. Slušam dosta orijentalne muzike (mahom instrumentalne i filmske), tako da me evrovizijska/ turska interpretacija iste ne impresionira previše 🤷🏼

Što se tiče We Could Be The Same, ta pesma je bila zastarela čak i u kontekstu 2010. kada se takmičila, a od tada je ostarila kao kiselo mleko. Odrasli muškarci koji pevaju angsty teen rok su mi uvek bili odbojni, pa mi se iz istog razloga nije dopadala ni Finska 2021. Srećom pa je Lena pobedila te godine 😁
Da ne govorim da su 2005. bili masakr nad masakrima u svakom skucaju.

Srbija je dobila nova 3 poena - od Litvanije! :love:

Glasovi OGAE Litvanija

eadIE6s.jpg

Glasovi OGAE Belgija

x6oLScj.jpg

Glasovi OGAE Irska

PzwFFew.jpg

Stanje nakon glasanja 35 klubova

OHmRqef.jpg

Ako još nisu bili glasovi ogae 🇫🇮, ne sećam se stvarno, tu očekujem 12 za Loreen, i da opet preuzme prvu poziciju..jedino ako namerno ne glasaju dovoljno za Loreen, ali ne verujem da će ići toliko daleko....

Ma nema, Loreen klacka li klacka, nema za Loreen zime... 😌

Oduvek sam govorio da Litvanija MORA ostati na takmičenju i da su mi oni medju dražim zemljama ;):D

• Haha
Reactions: Mrm
Još se očekuju glasovi OGAE udruženja iz Azerbejdžana, Češke, Finske, Letonije, Malte, Rumunije i drugog evrovizijskog kluba iz Nemačke.

• Like
Reactions: Mrm
A pa što mi ne kažeš, ja još kažem onda da mi se čini da je nešto malo nemačkih glasova u odnosu na koliko je fanova.. 😁🤭

Odakle njima 2 kluba, zar je to realno i po propozicijama da jedna zemlja glasa 2 puta?
Baš glupost teška, toga nije bilo ovih godina makar, bez veze nije feer....

Neko nema nijedan klub, oni 2 komada...

Oduvek je tako Konstruktore. Nemoj izmišljati da nije bilo prethodnih godina. Nekad davno su i Finci imali dva... Sad je samo Nemačka izuzetak, s tim da zajedno biraju predstavnike za OGAE takmičenja.

Ne sećam se prošle godine sam pratio i ne sećam se da je Nemačka glasala 2 puta...

Pa i nije baš @Ro97, 🇺🇦 i 🇳🇱 nema ove godine uopšte, a 🇫🇮 nema ovde od prošle godine..

Back