Nisam..Sta si ti Mrm studirao? Knjizevnost mozda?

Ali volim, a istoriju obožavam...

Nisam..Sta si ti Mrm studirao? Knjizevnost mozda?
Mrtva ozbiljna pitam. Ne salim se.Znači2003. i 2004., slušam juče na kvizu, evergreen, mogle bi da se takmiče danas, ali komotno, produkcija bolja od pola pesama danas, vokali, ma sve...
Naravno i2010
, a meni osobno i
2005, kakvi anadolijski pravi kostimi, prožeto prelepim etno motivima i koreografijom inspirisanom plesom čuvenih Derviša iz Konye...
![]()
Sto ljudi, sto ćudi. Meni se lično nisu dopadali njihovi treskavci. Every Way That I Can mi je jedan od najgorih pobednika, pevačica je zvučala kao da se gušila tokom nastupa, sve vreme je bila zadihana i izgovor engleskog joj je bio potpuno nerazgovetan. Sam nastup je veoma kitchen sink. Slušam dosta orijentalne muzike (mahom instrumentalne i filmske), tako da me evrovizijska/ turska interpretacija iste ne impresionira previšeZnači2003. i 2004., slušam juče na kvizu, evergreen, mogle bi da se takmiče danas, ali komotno, produkcija bolja od pola pesama danas, vokali, ma sve...
Naravno i2010
, a meni osobno i
2005, kakvi anadolijski pravi kostimi, prožeto prelepim etno motivima i koreografijom inspirisanom plesom čuvenih Derviša iz Konye...
![]()
Da ne govorim da su 2005. bili masakr nad masakrima u svakom skucaju.Sto ljudi, sto ćudi. Meni se lično nisu dopadali njihovi treskavci. Every Way That I Can mi je jedan od najgorih pobednika, pevačica je zvučala kao da se gušila tokom nastupa, sve vreme je bila zadihana i izgovor engleskog joj je bio potpuno nerazgovetan. Sam nastup je veoma kitchen sink. Slušam dosta orijentalne muzike (mahom instrumentalne i filmske), tako da me evrovizijska/ turska interpretacija iste ne impresionira previše
Što se tiče We Could Be The Same, ta pesma je bila zastarela čak i u kontekstu 2010. kada se takmičila, a od tada je ostarila kao kiselo mleko. Odrasli muškarci koji pevaju angsty teen rok su mi uvek bili odbojni, pa mi se iz istog razloga nije dopadala ni Finska 2021. Srećom pa je Lena pobedila te godine![]()