OGAE glasanje 2023

Nego, zar vam nije čudno kako to da gle čuda od 37 zemalja, uglavnom članovi svih klubova uglavnom glasaju za jedne te iste pesme, kako to da se baš Švedska, Finska,UK,Francuska, Norveška svima apsolutno svidjaju i kombinuju se 10 do 13 zemalja. Prosto deluje mi zapanjujuće da baš svi narodi imaju potpuno isti muzički ukus. Kako to da se recimo fazon Hrvatske ili Nemačke baš nikome ne svidja, ili Srbija, Island, deluje čudno i deluje baš kao da su rezultati potpuno namešteni, kao i prošle godine.
Skoro svake godine čak i na samoj evrovziji se desi dok traje glasanje neko ko je na dnu tabele dobije 12 poena ili neke visoke ocene od nekoga neočekivano pa se popne na tabeli, a ovde bukvalno svi samo daju Švedskoj,Francuskoj,Finskoj,Norveško i Englezima najviše poene i onda tek upadnu sa po nekim poenim Izrael,Češka,Španija i to je to..

OGAE glasanje se sigurno ne namesta, a i zasto bi. To je samo mali broj ljudi koji glasaju za ono sto im se svidja, a mislim da ni kod nas nece biti iznenadjenja i da ce slicne zemlje dobiti top poene.

Koliko vidim i ovdje na forumu su velikoj većini Finska i Švedska u vrhu. Jednostavno to su pjesme koje se velikoj većini sviđaju i to je to. Meni je Litva u top4, i šta mi to vrijedi ako 10orici ostalih nije ni u top10, bodove dobit neće. Naravno da i ostale pjesme imaju svoje fanove, ali je to manjina = nema bodova za njih, jasno ko dan, kakvo crno namještanje na ogae glasanju xD

Moji se glasovi zasigurno razlikuju.. :D

Hajde da napišem opet sa akcentom na ključnu reč - DELUJE u značenju na srpskom jeziku - izgleda kao.
Ne aludiram na bilo kakvo nameštanje, već govorim o činjeničnom stanju. Vrlo precizno biram reči kada pišem, samo ih treba pročitati. ;)

Nisam ni mislio da si govorio o namestanju, nema potrebe za bezobrazluk. Tema je bila nesto drugo, tako da slobodno preprocitaj sam o cemu smo pricali.

Ma mi možemo po ceo dan da drvimo, ali Loreen ovo dobija na keca...naše je izgleda da se prepucavamo dok Loreen lagano klizi pokraj svih... 😌

Ma mi možemo po ceo dan da drvimo, ali Loreen ovo dobija na keca...naše je izgleda da se prepucavamo dok Loreen lagano klizi pokraj svih... 😌
Mrm volim što konačno botujemo za iste ljude 😍

• Love
Reactions: Mrm
Ko će da pogodi kome sam dodijelio 12?

Glasovi OGAE Austrija

FB_IMG_1681912159210.webp

Glasovi OGAE Andora

FB_IMG_1681912164966.webp

Stanje nakon glasanja 17 klubova

FB_IMG_1681912175479.webp

Hehe kad objave nase glasove mozemo da se igramo igrice „izazova”, da svako objavi kako je glasao 🤪

Back