OGAE glasanje 2025

Volim što su Španci već u fazonu IMAMO ŠANSE

Ali ozbiljno sad, skoro je bilo jedno interno balkansko glasanje, 20 ljudi iz 3 bivše Yu države glasalo i Španija bila druga. Tako da, možda i prikupi pokoji poen iz ovog regiona, volimo mi taj fazon

• Like
Reactions: FFM
A meni SM zadnjih par dana miriše na šokantni ispadak.

A meni SM zadnjih par dana miriše na šokantni ispadak.
Ja ih očekujem u finalu ali ako nastup ne odradi posao, možda ih narod doživi više kao revijalnu nego takmičarsku pjesmu pa se možda i desi da izvise. Gabri će da diže atmosferu za miksetom, ali problem su tri ukočena pjevača pod maskama jer im ostaju još 2 osobe na sceni, baš me zanima kako će to uklopiti i iskoristiti

Austrija prelazi u vođstvo! Prvi poeni za Letoniju i Ukrajinu.

Glasovi OGAE Rumunija (7 glasača)

OGAERomania.webp

Glasovi OGAE Švajcarska (150 glasača)

OGAESvajcarska.webp

Glasovi OGAE Portugalija (66 glasača)

OGAEPortugalija.webp

Glasovi OGAE Litvanija (81 glasač)

OGAELitvanija.webp

Nevjerojatno mi je da država od ni 3 milijuna stanovnika ima 81 glasača u OGAE-u, a ona od skoro 20 milijuna svega 7 glasača :oops:

Sutra ćemo saznati kako je glasalo i naše udruženje. Dodatno, objavićemo kompletnu rang listu OGAE Srbija. :)

Neee. Ne znam da li postoji veći poljubac smrti i urok od pobede na OGAE glasanju. Sad kad Austrija prođe kao Malta 2021. 😭

• Sad
Reactions: Lux
Nema pravila. Pobednice OGAE glasanja 2018. i 2023. su bile i pobednice Evrovizije.

Evo i detaljnih glasova Portugalaca. Srbija im tek na 15. mestu u polufinalu.

op1.webp
op2.webp
op3.webp

Nismo glasali po polufinalima, ali možda bismo mogli od sledeće godine. Možda bi se pokoji glas pretumbao.

Očekivao sam bolji start Estonije a čudno Begija 0 i Poljska samo 1 poen za sada. Ostalo sve očekivano.

Glasovi OGAE Malta (39 glasača)

OGAEMalta.webp

Glasovi OGAE Srbija (28 glasača)

OGAESrbija.webp

Glasovi OGAE Italija (102 glasača)

OGAEItalija.webp

Glasovi OGAE Ujedinjeno Kraljevstvo (659 glasača)

OGAEUk.webp

Back