OGAE glasanje 2025

Sviđa mi se kako ste glasali, samo mogao je koji poen za Kyla i Norvešku, recimo umesto Finske i Malte.

Stvarno mi se cini da sam jedini kome se Gruzija dopada. Bar ovde u Srbiji. 😅 Da sam clan, imala bi bar neki poen.
Samo me nemojte tuci. 🥺
Znaci, nista od ex-Yu koalicije.

Bravo sto ste glasali za Albaniju. Litvanija i Ukrajina jako potcenjene.

Glasovi OGAE Severna Makedonija (15 glasača)

20250427_183655.webp

Glasovi OGAE Grčka (151 glasač)

20250427_183658.webp

Glasovi OGAE Norveška (87 glasača)

20250427_183700.webp

Glasovi OGAE Jermenija (36 glasača)

20250427_183703.webp

Makedonija podelila nule Srbiji, CG, Hrvatskoj i Sloveniji. Očekivao sam bar od njih koji bod. Ipak ex yu završava sa nulama ove godine.

Aleksa ti uvek cekas na glasove od komsije, od dijaspore, zbog poruke na srpskom ili na francuskom, nikad zbog pesme uvek zbog nekih drugih razloga.

San Marino dobio vise poena nego ikad vise do sada ,

Baš mi je neočekivano da Belgija ima nulu
Мени та пјесма од почетка дјелује као да је на ивици и испадања и проласка, није ми био јасан хајп уопште. Рецимо, мојој сестри је један од главних фаворита, мени ништа посебно. Можда ми кликне уживо као и Лоик ономад, кад ми је наступ баш баш поправио утисак о пјесми, али овде сам већ видио наступ који ће вјрв бити сличан, али џаба, 'не ради' ме пјесма.

San Marino dobio vise poena nego ikad vise do sada ,
Да тако буде и у финалу 🤝

Srbija je Grcima na 25. mestu.

og1.webp
og2.webp
og3.webp

Jermenima niko iz exYu nije stigao do finala.

oj1.webp

Izgleda da smo kod Grka najbolje plasirani onda, BRAĆA

Uzbudljiva borba Švedske i Austrije. OGAevci EX Yu zakucali na dno. Pogotovo Hrvatsku.Bošnjak ne sekira nije ni Klemen,neka se zabave lijepo.Tako i treba, ovo je jednom u životu .Svi redom glasaju za 10 istih država i svake godine isto. Pa mislim. Češka iznenađujuće loše.

Stigli prvi poeni za Sloveniju.

Glasovi OGAE Turska (111 glasača)

OGAETurska.webp

Glasovi OGAE Mađarska (13 glasača)

OGAEMadjarska.webp

Glasovi OGAE Albanija (10 glasača)

OGAEAlbanija.webp

Glasovi OGAE Češka (57 glasača)

OGAECeska.webp

Back