Olimpijske igre

Ameri nemaju nimalo patriotizma. Koliko su nadmeni, oni i kada svoju državu predstavljaju sve svode na sebe i pažnju usredsređenu isključivo na sebe.
Neko pohvali Srbiju za dobru borbu, oni odmah skaču i ispituju odakle je ta osoba i da treba da ga bude sramota... Presmešno

Predrago mi je da smo Evropljani jer smo mi pre svega jedna velika GOSPODA, ono kako su oni arogantni, nekulturni.... Pomoglo mi je da shvatim da smo previše dozvolili drugima da nas gaze i ponižavaju i na sve to nazivaju divljacima, a u ogledalo ne gledaju

Ja jutros slusam americke medije svi pricaju kako ce im ova utakmica ući kao u udzbenike i da im je jedna od najboljih ikad...

A Durantu je vreme da začepi i ode u penziju

Meni je žao što nismo pobedili jer bi im to udarilo na ego da Jokić može i sa prosečnim timom da ih dobije. Mimovi bi bili presmešni.

A i LeBronze zvuči brutalno :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Ja se nisam na pocetku nadala, ali sam onda sat vrmeena pre utakmice prosula citavu kafu (jos gde su mi kablovi i laptop) i onda sam se setila onog sujeverja i otisla da guglam sta znaci prosuti kafu i procitala veliku radost i srecu. I onda krenula prva cetvrtina, reko dobro znali smo ovako super pocinjati nista ne znaci, druga cetvrtina wow, treca cetvrtina omg mi mozemo i zasluzujemo pobediti i na kraju prc. A sve sam se odupirala verovati da cemo pobediti do zadnje cetvrtine u kojoj sam poverovala i kafi i sebi.

Ja se nisam na pocetku nadala, ali sam onda sat vrmeena pre utakmice prosula citavu kafu (jos gde su mi kablovi i laptop) i onda sam se setila onog sujeverja i otisla da guglam sta znaci prosuti kafu i procitala veliku radost i srecu. I onda krenula prva cetvrtina, reko dobro znali smo ovako super pocinjati nista ne znaci, druga cetvrtina wow, treca cetvrtina omg mi mozemo i zasluzujemo pobediti i na kraju prc. A sve sam se odupirala verovati da cemo pobediti do zadnje cetvrtine u kojoj sam poverovala i kafi i sebi.
Vreme ti je da prestanes da pijes kafu! 🤪
Salim se! 🤗 I ja je obozavam.

Kapa dole momcima na svemu prikazanom sinoc. Ovo je bila jedna od najboljih utakmica Srbije ikada. Takticki gotovo savrseno odigran mec i malo je falilo da se dobije......nesumnjivo jedna od najboljih ekipa u istoriji kosarke.

Neke sitnice su prelomile poput Jokicevog cetvrtog faula, zatim one situacije gde smo primili 6 poena u jednom napadu, Bogdanova trojka koja je izasla iz kosa.......

Krivo mi je i dalje ali sam neizmerno ponosan na momke.

Verujem da cemo uspeti da nadjemo snage za jos jedan dobar mec sutra. Nakon svega prikazanog, bronza bi sijala kao zlato.

Mene je najvise zabolela ona Bogdanoviceva greska u samom finisu, racunao sam na njegovu 3, a on napravi gresku u dodavanju i Amerikanci mu ukradose loptu, tada sam znao da je kraj 🤭 ali dobro, idemo dalje. 🤗

Haha, sad malo i sreće, američkom igraču lopta skliznula i zato pretpostavljam onakav šut.

Ovo se baš retko viđa da mora dodatno podbacivanje da odluči kome lopta. 😀

Cuvali se, bitno je da ce osvojiti bar srebro! 🤣 A videcemo da li ce uspeti da donesu 3 zlato bas sada kada su ih svi kritokovali i bili otpisali 🤭
Svaka cast! 💪🏻

Back