Olimpijske igre

U suštini, čudno je i da rade analize hromozoma itd, ako to nema uticaja na učešće, već samo doprinosi prepucavanjima u javnosti.

Ima uticaja u zavisnosti od discipline/vladajuceg tela. Uglavom ko ima hormonski defekt mora da pije lekove da drzi testosteron u propisanim granicama. Zato ceo skandal oko caster semenje i zasto se vise ne takmici nece da pije lekove

Kod alzirke uopste nije jasno sta je tacno problem posto svetski boksereki savez cuti

Ah. Nije mogla preko 195.

Neverovatna devojka! Biće za tebe medalje samo nastavi da imaš ovakav stav u životu i sportu i sve će biti ok!

Stvarno svaka čast i njoj i njenom ocu koji je bez obzira na sve presrećan zbog nje.

Edit:

Ušla u finale! BRAVO!

Ne znam šta će tamo moći da uradi ali samo napred devojko!

Last edited:
Boze sacuvaj kome daju da komentarise ovo

Prvo kaze moramo da sacekamo da vidimo kako ce se razviti nema sta da se razvije nije mogao niko vise da je prestigne cim je cunningham treci put srusila 195

Komentarise olimpijsku atletiku ne zna ko je sakari ricardson, zove je sakarija, jezivo sve u svemu

Angelina uzasno mentalno slaba i to joj je najveci problem generalno

Skok u vis kriminalni rezultati valjda ce biti bolje u finalu

Boze sacuvaj kome daju da komentarise ovo

Prvo kaze moramo da sacekamo da vidimo kako ce se razviti nema sta da se razvije nije mogao niko vise da je prestigne cim je cunningham treci put srusila 195

Komentarise olimpijsku atletiku ne zna ko je sakari ricardson, zove je sakarija, jezivo sve u svemu

Angelina uzasno mentalno slaba i to joj je najveci problem generalno

Skok u vis kriminalni rezultati valjda ce biti bolje u finalu

Kako misliš mentalno slaba? S povređenom nogom bi osoba koja je slaba u glavi odustala odmah zar ne?

Kako misliš mentalno slaba? S povređenom nogom bi osoba koja je slaba u glavi odustala odmah zar ne?
Pratim angelinu po svim takmicenjima i psiha joj je najveci problem

Leti na rutinskim visinama i onda pod pritiskom puca, velike visine ako ne preskoci iz prve vidis na njoj ogroman pad samopouzdanja i retko preskoci iz trece. Zainati se na ovim srednjim to jeste nije bas uzasno slaba ali jeste dosta slabija nego sto mora biti

Sada u sustini jeste odustala odma koliko je bila preplasena, prosla kroz iglene usi na suvi talenat zato sto su ostale takmicarke bile jako slabe danas

Boze moj ne kazem da je lako uopste al po talentu i vestini je vec sad objektivno top 3 na svetu i najveca je zvezda tamo posle mahucik al nema jos uvek psihu i samopouzdanje za top 3 rezultate, mentalno je slaba za taj nivo gde jeste

Pratim angelinu po svim takmicenjima i psiha joj je najveci problem

Leti na rutinskim visinama i onda pod pritiskom puca, velike visine ako ne preskoci iz prve vidis na njoj ogroman pad samopouzdanja i retko preskoci iz trece. Zainati se na ovim srednjim to jeste nije bas uzasno slaba ali jeste dosta slabija nego sto mora biti

Sada u sustini jeste odustala odma koliko je bila preplasena, prosla kroz iglene usi na suvi talenat zato sto su ostale takmicarke bile jako slabe danas

Boze moj ne kazem da je lako uopste al po talentu i vestini je vec sad objektivno top 3 na svetu i najveca je zvezda tamo posle mahucik al nema jos uvek psihu i samopouzdanje za top 3 rezultate, mentalno je slaba za taj nivo gde jeste

Dobro s ovim mogu da se složim da joj je za najveći nivo atletike potrebna veća mentalna snaga ali ovo što je danas pokazala mi govori da će doći do tog nivoa. Ima i oca koji zna šta je potrebno da budeš na vrhu tako da mislim da će Angelina uspeti da makar jednom uzme i to zlato. :)

Ima tek 19 godina, verujem da će se popeti na sam vrh.

Ništa od medalje za francuske skakače miljenike društvenih mreža, Alexis Jandard i Jules Bouyer završili tek 5-i :-) Ovaj Jules Bouyer moje godište 🙈

Srbija će imati još jednu šansu u džudou za bronzu, ali mislim da od toga nema ništa... Đoković se izgleda povredio ali je izjavio da će igrati čak iako mu doktori kažu da ne može...

Hrvati osvojili zlato u veslanju. Ja ne znam zašto je u BiH taj sport toliko mrtav pored toliko prirodnog potencijala za razvoj takvog sporta...

Back