Olimpijske igre

Novak je jedan od retkih tenisera koji deluje kao čovek, a ne skulptura za oblikovanje od strane medija. Taj njegov mentalitet ga je i doveo u ovu poziciju, razbija stereotipe o tenisu kao sportu za gospodu koja pije viski.

Svaka čast Noletu, pre skoro dva meseca imao operaciji, a sad pobedio na šljaci koja mu je uvek zadavala probleme. Nisam gledao meč jer bih verovatno sve živce iskidao, ali sam provalio da je pobedio kada su po centru Beograda krenuli da trube iz automobila i evo trube već sat vremena.

Ove odbojkašice od kad je otišao Santaneli su sve slabije i slabije....

Santaneli mi ne pominji covek ispao govno prema repki Gvideti top trener bice dobro ne treba odmah crniti sve .

Ovo je verovatno jedini teniski meč ikada koji sam odgledao od prve do poslednje sekunde!
Svaka čast Novače i dubok naklon za sve ikada! Budi još jednom najveći i kaži nešto oko Rio Tinta, to je jedino veće od ovoga.
E sad već previše očekuješ hahahah

Gledam finale ženskog skoka u vis i ne mogu se načuditi kakva je to propast. Nevjerojatno je da su 1,98 prebacile samo Mahučik i jedna Australka, a broncu dijele dvije žene s preskočenih 1,95. Smiješno, jadno i porazno.

Kad se sjetim vremena kad je skakala naša Blanka Vlašić i ostale njene konkurentkinje, ono je bio skok u vis

Gledam finale ženskog skoka u vis i ne mogu se načuditi kakva je to propast. Nevjerojatno je da su 1,98 prebacile samo Mahučik i jedna Australka, a broncu dijele dvije žene s preskočenih 1,95. Smiješno, jadno i porazno.

Kad se sjetim vremena kad je skakala naša Blanka Vlašić i ostale njene konkurentkinje, ono je bio skok u vis

Da ovo je stvarno ispod proseka. Gledajući šta je svetski rekord...

Ne mogu prežaliti što se Angelini desila povreda, lagano bi osvojila medalju u onakvom finalu 🥺
A basketaši razočarenje veka, a bili su sigurna medalja...

Bas su podbacili pogotovo danas protiv Litvanije, mogli su da budu u pf i bez ovog meca…

Back