Olimpijske igre

Ma prosli su u dvojcu dalje zato sto svi prolaze dalje 😂 bilo su pretposlednji i posledji u grupi

Bolje da su se samo cuvali za K4 ne kontam zasto tolika razlika

Ma prosli su u dvojcu dalje zato sto svi prolaze dalje 😂 bilo su pretposlednji i posledji u grupi

Bolje da su se samo cuvali za K4 ne kontam zasto tolika razlika
K4 je u četvrtak tek. Mislim da je poprilično standardno da učestvuju u više disciplina.

Aha ja sam razumela sutra ujutru da je odma

Pa dobro aj kad su prosli odma dalje sto da ne, al ipak malo bezveze za one sto direktno idu u cetvrtfinalnu trku

Što se mene tiče mogli bi i jednog popa početi voditi sa sobom, sad da izgube i košarkaši i onda me apsolutno više ništa ne interesuje

Bez komentara.........

Sve u svemu, Australija nas razvaljuje gde god stigne. Kao da nismo ni dosli na utakmicu uopste. Ovo je vec gotovo.

Na kraju ce nas nabiti gore nego Amerikanci.

Ne sekirajte se. Biće bolje za 4 godine.

Možda i ne bude, a bude više medalja, nikad se ne zna. Ovi se nisu previše spremali za OI pa to je što je.

Bitno da je Đoković uzeo zlato, to se najviše očekivalo.

Nije ovo gotovo, ali prvi uslov je da se trgnu i počnu da igraju, ovako teško. Evo Australija imala par neiskorišćenih napada, ali džabe. Plus da se ne šutira silom za tri, ako već ne ide.

Neka sad podele tih 200k evra nama građanima jer čitav ovaj avgust se osećam da izvinite krajnje po*rano i emotivno dotučeno i narušeno. Nabijene emocije su jednake nabijenim očekivanjama koje nisam ja sama sebi stvarala nego i oni i ta vlada. Emotivno smo sistematski na ovoj olimpijadi iz dana u dan emotivno i svakodnevno oštećeni.

Dobro, kako je moglo biti, još i pristojnih -12.
Malo pre, očigledno bilo po ruci, sudija ništa.

Back