Cao svima, citam vas vec nekoliko dana (od kada se pesme Teodore Dzehverovic zove Mili, imas potencijal )...
Odlucio sam da napravim listu svih pevaca koje ste pominjali u poslednje vreme ili onih koji su se pominjali u medijima. Siguran sam da je to vise od pola realnih takmicara na pze23.
1. Filip Balos (gotovo sam siguran da je jedan od ucesnika, danas ga je jos zemlja gruva na svom instagramu okacila)
2. Luke Black
3. Zoi (pomenuta je na tviteru, kao i da se pesma zove vatra, nakon toga je ona okacila nesto u tom fazonu na instagramu)
4. Tijana Dapcevic
5. Goca Lazarevic (prijavljena sigurno, e sad sto je ona izasla u javnost pre neki dan i demantovala....)
6. Keba
7. Tanja Savic (pomenuta je kod one kugle na tviteru, iskreno verujem da se prijavila i ne bi me cudilo da je vidim na spisku ucesnika sa nekom modernom baladom)
8. Fillari (prijavio se)
9. Milica Todorovic
10. Breskvica (pominje se vec duze vremena kao potencijalna ucesnica)
11. Zera
12. Hurricane i Klon (da li zajedno ili odvojeno ne znam, ali ce se takmiciti 100% i jedni i drugi)
13. Neka dva takmicara iz zvezda granda u duetu
14. VIS Limunada
15. Nevena Bozovic ili Bojana Stamenov (pisalo se jos oktobra ili novembra na tviteru da se prijavila jedan bivsa ucesnica, Tijana Bogicevic je demantovala ucesce tkd je jedna od ove dve sigurno na pze23)
16. Frajle
17. Lena Stamenkovic
18. Angelina (iskreno ovo mi je bas znak pitanja, neki kazu da se 100% prijavila drugi pak pricaju suprotno... izbacuje novi album, dobro bi joj dosla promocija pogotovo sada kad je napustila AmiG produkciju)
19. Tara (sigurno se prijavila)
20. Boris Subotic
21. Savo Perovic (bez sajsi, ona je radila tekst)
22. Princ od Vranje ili kako se vec zove onaj lik sto je izjavio kako su sve nase pesme zesce sranje a trebao da ucestvuje sa ljubi, ljubi na pze22
23. Zejna
24. Chegi
25. Teodora Dzehverovic ????
26. Rocher Etno Bend
27. Orkestar Ace Sofronijevica
28. Ivana Jordan (100% je medju ucesnicima)
29. Amvon
30. Mastermind
31. Ivan Kurtic ili Igor Simic jedan od njih dvojice je sigurno ucesnik
32. Ivana Boom Nikolic
ostatak ubacite neke nove pevace i pevacice za koje niko nije cuo...
Marija Serifovic ma koliko ja voleo, mislim da se nije prijavila. Maja Nikolic je demantovala ucesce (ne bi me zacudilo da se prijavila).
Tijana Bogicevic mozda na pze24 sada ne verujem. Henny i Nucci ne verujem isk, mada je Henny bio prosle godine na suncanim skalama sa Martinijem i on je jedini od tih muskih izvodjaca koji i nesto zna uzivo da otpeva...
POZDRAV, NADAM SE DA CE JOS DANAS NEKO DA LEAKUJE SPISAK!