Lignjoslav
Ekspert
Jooooooj, joj joj joj, joj joj joooooooooiiiiiiijjjjJedan zlatnik na oltaru nameni za ljubav staru
Nece zena da prede, da prede, da prede,
samo hoce da jede, da jede, da jede...
Jooooooj, joj joj joj, joj joj joooooooooiiiiiiijjjjJedan zlatnik na oltaru nameni za ljubav staru
Bukvalno smo toliko ocajni u iscekivanju da se hvatamo uzbudjenja za svakog podrumara koji ima neki demo snimak. Da je ona Avon porodica juce izbacila neku pesmu na Deezeru sad bi bile 3 strane o njima.Ma do kad više sa tim Filarijem kao da je Tea Tairovic pa se polemiše! Je l' on pevao na nekom veselju, krštenju, romskoj svadbi?!
![]()
Ali AVON PORODICABukvalno smo toliko ocajni u iscekivanju da se hvatamo uzbudjenja za svakog podrumara koji ima neki demo snimak. Da je ona Avon porodica juce izbacila neku pesmu na Deezeru sad bi bile 3 strane o njima.
Ja se izvinjavam, ali ovo nekon slusa? Kao neko upali ovo jer bas zeli da poslusa?Izašla nova pesma, ali je rekao da to nije ta koja je prijavljena za PZE
Da.Ja se izvinjavam, ali ovo nekon slusa? Kao neko upali ovo jer bas zeli da poslusa?
Slay
Ubijaš mi praznični osećaj.Taman bi onda trebalo spisak za Srpsku Novu godinu![]()