E pa ne znam otkud vam to, al ako na nekog aludirate, onda proverite ip, a kao drugo lično sam čitao jedan feljton gde Olivera iznosi kako je puno vremena provodila kod svojih u Orlovatu. Gde je rođena zaista ne znam. I sad lepo i polako možete i da se izvinite. Nisu vam drugi krivi ako vam se neke stvari i pričine.Gle, Moje novo ja.
I konačno nauči da je žena rodom iz Lazareva.
Ovo jeste tačno od reči do reči lolОви твоји постови сад већ делују као подјебавање. Ово је српски евровизијски форум и логично је да се највише пажње посвећује домаћем избору. Спекулације, наглабања, претпоставке и маштарије су на неки начин део тог фолклора и форуми за то и постоје. Поента постојања и овог форума је да се људи друже, коментаришу, зезају, не да се читају вести које су питке колико и Вучићеви говори. И не контам поенту скривања тих имена учесника као да је реч о питањима живота и смрти. А ти се понашаш као да си шеф Мосада, оно, знам све али нећу да кажем па цркните.
Ја сам члан и једног спортског форума, и тамо има гомила дискусија на тему рекла-казала, па се нико не банује због тога
Nismo. Ne daje nam Miloš.Ma da li ste uspeli da se popickate zbog iscekivanja spiska![]()
Spanci verovatno heheKad god čitam ovu temu razmišljam "raspravljaju li toliko Latvijci/Irci/bilokojidruginarod o svojim spiskovima i pjesmama" i teško mi je uopće i zamisliti toAli to je ta balkanska strast i to je okej
Španci milion postoSpanci verovatno hehe
Auuu, pa ovo je za ban!U prijevodu države gdje ima puno nezaposlenih xD