Sad ispada da smo i neradnici
meni je već pao mrak na očiKaze Duska predvece spisak, bar znamo da ce danas sigurno
Onda bolje zaključati temu i svi smo mirni.Takvo ponašanje potencijalno vodi ka privremenom hlađenju. A mogu i da zaključam temu, da se ne nervirate previše.
ne mogu da se smirim zadesio nas je užas svih užasa
Srbija i alternativa..neš ti psme ...sve je to u režiji one banatske kurve iz Orlovata
Ljudi svinjokolj je u Orlovatu, kad to završe biće i spisak.
Olivera je kod babe, upravo tope čvarke, ima samo 6 oranija. Posle još mora da svrne kratko kod tetke u Farkaždin.
Poslacemo ti link, no worriesJavite ako bude nešto, idem na vatrogasnu obuku...
Ови твоји постови сад већ делују као подјебавање. Ово је српски евровизијски форум и логично је да се највише пажње посвећује домаћем избору. Спекулације, наглабања, претпоставке и маштарије су на неки начин део тог фолклора и форуми за то и постоје. Поента постојања и овог форума је да се људи друже, коментаришу, зезају, не да се читају вести које су питке колико и Вучићеви говори. И не контам поенту скривања тих имена учесника као да је реч о питањима живота и смрти. А ти се понашаш као да си шеф Мосада, оно, знам све али нећу да кажем па цркните.Javite ako bude nešto, idem na vatrogasnu obuku...
Lepo receno, magija je u ovim nagadjanjima pa koga bi smo voleli koga ne, koga ocekujemo koga ne itd. To i jeste magija pred evroviziske sezoneОви твоји постови сад већ делују као подјебавање. Ово је српски евровизијски форум и логично је да се највише пажње посвећује домаћем избору. Спекулације, наглабања, претпоставке и маштарије су на неки начин део тог фолклора и форуми за то и постоје. Поента постојања и овог форума је да се људи друже, коментаришу, зезају, не да се читају вести које су питке колико и Вучићеви говори. И не контам поенту скривања тих имена учесника као да је реч о питањима живота и смрти. А ти се понашаш као да си шеф Мосада, оно, знам све али нећу да кажем па цркните.
Ја сам члан и једног спортског форума, и тамо има гомила дискусија на тему рекла-казала, па се нико не банује због тога
Pa dobro, što nas čovek ne bi podjebavao kada se realno svi podjebavamo ovdeОви твоји постови сад већ делују као подјебавање. Ово је српски евровизијски форум и логично је да се највише пажње посвећује домаћем избору. Спекулације, наглабања, претпоставке и маштарије су на неки начин део тог фолклора и форуми за то и постоје. Поента постојања и овог форума је да се људи друже, коментаришу, зезају, не да се читају вести које су питке колико и Вучићеви говори. И не контам поенту скривања тих имена учесника као да је реч о питањима живота и смрти. А ти се понашаш као да си шеф Мосада, оно, знам све али нећу да кажем па цркните.
Ја сам члан и једног спортског форума, и тамо има гомила дискусија на тему рекла-казала, па се нико не банује због тога