Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ta dvojica su Nenad Osmanović i Aleksandar Simić. Ko više da popamti te ljude koji prođu kroz Zvezde Granda.

Umesto Milice imaćete ovaj spoj.

Smrad Tijanić nije pustio tu pesmu na Beoviziju. Hvala ti bože sveti Petre što sada vlada žuta Olja, liberalna lutkica.

Kakve veze ima Tijanič, njihova pesma je odabrana za tu Beoviziju i sami su se povukli pred aamo takmičenje (pesmu su bili predstavili u emisiji RTS-a pre Beovizije).

Umesto Milice imaćete ovaj spoj.
Spoj etna i opere koji izvode mali Romi bi zapravo mogao da bude zanimljiv...
Na neviđeno ne odbacujem ništa :)

Za početak se nadam da je poslato puno pesama, a kvantitet će valjda izroditi neki kvalitet...

• Like
Reactions: FFM
Ljudi alo da je pre 16 godina on uspeo da okupi sve ove tadasnje uzdanice i zvezde u usponu da se zamalo djuture pojave na Beoviziji sa ovim, a sada dobijamo ovo prosipanje pameti i glumljenje ludila

SRBIJO sta si docekala

Ovaj video je sve najbolje što je prva decenija 2000ih imala da ponudi.
A tek kraj

happy harry potter GIF
Merry Christmas GIF by Harry Potter

Smrad Tijanić nije pustio tu pesmu na Beoviziju. Hvala ti bože sveti Petre što sada vlada žuta Olja, liberalna lutkica.
Te godine bi mi napravili najveci skor u istoriji Evrovizije cak i vise od 300 garantujem. Dijaspora bi sekla vene za ovim

Ako se dobro sjećam, oni su se povukli zbog pravila od 6 ljudi, a njih bilo 7.

Pokidali bi televoting sigurno, samo, da li bi uopšte bili izabrani, budući da je i CG žiri glasao 😄

Ja bih volio da se Kurtić vrati sa pjesmetinom poput Bella

Naravno da ne bi otišli na Evroviziju te godine i da su učestvovali. A inače mi nemamo toliku dijasporu da možemo da skupimo tek onako 300 poena, oko stotinak poena najviše, ostalo mora doći od ostalih.

Ako se dobro sjećam, oni su se povukli zbog pravila od 6 ljudi, a njih bilo 7.
Znači ZG im pravili pesmu za ESC, i promovisali je na RTS-u, a da nisu znali osnovna pravila Eurosonga :LOL:

Pa ne baš. U prvoj verziji pesme, koju su i predstavili na RTS-u, bilo je petoro iz Zvezdi Granda (Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Darko Filipović, Stevan Anđelković i Bane Mojićević) i Šaban Bajramović. Tek kasnije su snimili drugu verziju gde su Šabanovu glavnu deonicu zamenili sa etnom koji pevala Nevena Paripović, dok Šabanov glas opstao u pesmi u manjoj meri.

A Nemanja Nikolić?

A ja mislim da je moglo 150p da se nagura u ona vremena od naše dijaspore i komšija, možda dovoljno i za top 5 u nekoj godini

Pa njega nije bilo u prvoj postavi.

Status
Not open for further replies.
Back