Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Bojana Mašković? Ja nešto načuh da joj je pesmu radio evrovizijski veteran.
Ako ovako nastavi, ta žena će postati ko Maja Nikolić.

Ili ako neko zna onog Markusa Rivu iz Letonije što se prijavio za njihov izbor jedno 10 puta i svaki put ispuši.

Bojana Mašković može, ali samo sa baladom. Kao muzika mi je bila odlična i žao mi je što tada nije ušla u finale Beovizije, ovogodišnja mi se nije svidela. Ja balade očekujem i od Frajli, možda Tijane Dapčević, pa i od Goce Lazarević, ne verujem da bi išla sa brzom pesmom...

Želim i Igora Simića ponovo, ali sa pesmom nalik na Ples za rastanak, može i nastup na sličnu foru, zašto da ne...

Last edited:
Zejna izbacila novu pesmu...

Ako je istina da joj je Dimitrov radio pesmu za Izbor, onda to nije ova... Inače, mislim da će ovog puta Zejna imati bržu pesmu u odnosu na ovu godinu sa Nema te..
Ovo je realno jedna velika katastrofa i težak mess nakon Nema te

Kakav je tvoj utisak na spisak?
Ima ok pesama, ali to je sve sirovi demo i uvek moze produkcija da iznenadi. Milutinovka je pisala nekom Nemanji (ako se ne varam?!) i to je meni vrlo dosadno.

Ja sam fan moderne, svjetske produkcije i jedna pesma se meni izdvojila u fazonu Daft Panka ili Pharell Williamsa. Radnog naziva Mamim. Mozda nece biti spektakl, ali stvar je odlicna i nema bruke s njom.

@Lignjoslav A otkud znam, nigde nije bilo konkretne info da videh (osim ako sad Olja nije rekla lično), pričalo se ostaće PzE, pa onda da su ipak povratili prava od dotičnog na Beoviziju itd.

Odlični datumi, taman nema Lige šampiona te sedmice 👏
Moram da premotam da vidim šta je sve pričala legenda srpske televizije koja zaslužuje bistu ispred RTS-a i poštovanje za sve što radi Olivera Kovačević

A ja očekujem i da Filip Baloš ima nešto svetske produkcije, znaš li nešto o njemu?

Status
Not open for further replies.
Back