Ne razumem vise ni to poredjenje sa 2000-im, sve se toliko promenilo da je bezveze i komentarisati niti je tada bilo toliko zvezda na festivalu za to vreme. Vratio nam se jak format 2022. i sad nije ni to dovoljno nego biste samo zvezde, a oni jure godinama neki hit dok nepoznati dodju i sami sebi naprave pristojnu pesmu.
Ja sam razmišljao o Karleuši i došao do zaključka kako ona uopšte nije u stanju da napravi dobru pesmu, a da ta pesma nije ukradena. To što bi ona i Atelje trag zbrčkali sami, bez da ukradu tuđe, to bi bio težak šit. Pitam se šta se dešava sa Vladimirom Grajićem? Kada sam čuo da je napisao pesmu za Maju Nikolić 2018-e, "Zemlja čuda", ja sam mislio da to neće biti sprdnja kao i sve pesme koje je potpisao u poslednjih par godina. Da li je Željko Joksimović odustao? Kako je moguće da Leontina napravi pesmu Tijani Dapčević koja zvuči kao da je napravljena za Budvanski festival 2003-e? Sestre Kovač i njihov opus mi nikada nisu bili zanimljivi. Goran Bregović je takođe imao šansu. Ono je bio užas. Uzdam se u ove nove nade, da se pojavi neka nova Konstrakta, ili da se prijavi ponovo ona, ili Bojana Stamenov. Takođe često čitam ovde kako bi trebalo da nas predstavlja Tea Tairović ili Prijovićka? Da li stvarno mislite da bi neko od njih ikada pristao na to? Ne mogu da zamislim Teu Tairović na PZE? Jedino ove nove mlade zvezde.A i precenjeno je da bi velika imena na festivalu doprinela kvalitetnom izboru, a hitmejkera i dobrih tekstopisaca nikada manje. Jedino bih podrzao veliko ime da se namenski napravi dobra pesma za Evroviziju i da bude interno odabrana.
Bitno da ti nisi dosadan sa Karleušom i listom block.Zeljko, Marija, Jelena - sveto trojstvo.
Dosadna mi je ta prica vise o njima.
Niti ih ko priziva, niti bilo ko kaže da imamo samo njih troje. A ti po običaju stalno izvlačiš iz konteksta i izvrćeš postove po svom, uglavnom besmislenom nahođenju.Dosadno je svaku godinu pominjati ih i stalno ih prizivati. Ljudi su rekli ne vise i kraj. Tacka. Kao da mi imamo samo njih troje od pevaca i nikog drugog.
Jao mnogo bitna persona