Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Skoro sam saznao da je Joksimović ovo komponovao i aranžirao, tekst Marina naravno, prateći vokali Aleksandra Radović. :ROFLMAO:

Mc Stojan je prije nekih 10 godina imao jednu pjesmu na engleskom jeziku. Mene bas zanima sto je spremio za pze

Mc Stojan je prije nekih 10 godina imao jednu pjesmu na engleskom jeziku. Mene bas zanima sto je spremio za pze
Ja i dalje ne mogu da poverujem da se on prijavio? Jel on uopšte zna da peva bez playback-a? Ozbiljno pitam

Šta znam, od Stojana iskreno ne znam šta bih mogao da očekujem. Svakako neku komercijalu, samo treba dobro uklopiti sve.

Inače, jednom prilikom sam ga upoznao, i iskreno sam se iznenadio koliko je dečko prizeman i kulturan pre svega.

Pa Naci Kirel je profitirala zato što nije bilo dobrih bopova. A Šećeru em hitičnija pesma, em bi nastup bio originalniji za bop. Pokupila bi joj Micy dobar deo televotinga. Za žiri znamo da bi gurao Israhell, ali to nije ni do pesme ni do nastupa.

Noa je profitirala zato sto su ostale bopove izvodile mrtve patke. Meni su i Austrija i UK imale simfonije u odnosu na Unicorn. Isto su mi mnogi bopovi iz 2021. bili bolji od Slomo i Unicorn, ali jak izvodjac i jaka produkcija nastupa su 80% rezultata za takve pesme.

Koliko pjesma Šećeru i dalje čupa, to bi bio možda najbolji bop na ESC-u zadnjih 10 godina. Mislim da nikad nijedna brza pjesma s ovih prostora nije bila za ESC kao ta
Albino je stvarno poentirao sa tom pesmom, neka napravi recimo Teodori nesto na slican kalup ako bi se prijavila za koju godinu.

Mislim da Milica u sustini nije zainteresovana za ESC pa uvek onako diplomatski odgovori kada je pitaju to.

Meni je Teodora bolji paket nego Milica, čak mi više prija njena boja glasa nego Miličina. Obe bi pokidale performans ali Teodora nekako u poslednje vreme bolje vlada scenom nego Milica.

Status
Not open for further replies.
Back