Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
A tačno sam znao da ćeš to pomenuti lol.
Ako ćeš da porediš nastup u haljini koja joj je bila malo više stegnuta (pritom ništa konkretno se nije ni videlo) sa snimcima gde se Teodora mazi po međunožju i polnom organu dok uzdiše "da da daaa", onda stvarno nemam o čemu dalje da diskutujem.

Kako da nisi znao... Pa nije imalo šta da se vidi, zato i steže 🤣 I kakve veze imaju ti snimci sa onim što je Teodora na sceni i koliko jeste potencijal za ESC 🙄

Obe su podjednako dobre, samo sto Teodora nije jos pokazala sav svoj potencijal, kako u pesmama, tako i u performansima. Zato za koju godinu ce stvarno biti senzacija na ESC!

Kako da nisi znao... Pa nije imalo šta da se vidi, zato i steže 🤣 I kakve veze imaju ti snimci sa onim što je Teodora na sceni i koliko jeste potencijal za ESC 🙄
Pa imam pravo da kažem da mi je degutantno što joj se karijera svodi na aludiranje seksa i da zato ne mogu da je smatram kvalitetnim izvođačem. Da malo više snima pesme kao Most na Adi drugačije bih mišljenje imao.

I da, jeste mi ovo odvratno, pogotovo što je među publikom bilo i maloletne dece.

Screenshot_20231130-215137_Gallery.jpg

Šta znam, od Stojana iskreno ne znam šta bih mogao da očekujem. Svakako neku komercijalu, samo treba dobro uklopiti sve.

Meni bi Stojan bio super izbor pre jedno 5-6 godina kada je redjao hitove. La Miami, Shatzi i sl. bi sve pokidale koliko god glupe bile.
A realno nije bas da je ubo nesto hiticno u skorije vreme.

Teodora da promijeni stil i odlično, ni meni se ne sviđa ovaj fazon sa nastupa. Da, lijepa je, zgodna, ali de malo.

Isto mislim da je Noa profitirala manjkom jakih bopova iako joj je nastup stvarno bio odličan i sređen do svakog detalja, tako da svaka čast. Ali nije imala neku konkurenciju da joj skida bodove, ne mogu ni zamisliti šta bi bilo da su ona i Chanel bile u istoj godini 😂

Ciao, u zdravlje! Ovo pod hitno da pozovu na PZE, malo da se umije, isproducira, stilzuje i remek delo je tu, ne znam ko je ovo devojče, ali je genijalna...

Teodora možda jeste često degutantna, ali mila ima potencijal. Okej je vokal, ima lepu boju glasa, harizmatična je, može da navežba dobru koreografiju, ali njen najveći problem je Menadžerka Sandra lol

Džordži pod hitno na PZE, čak je rekao da ima u planu evroviziju.

Mahrina mi je slabija verzija Teodore.

Last edited:
Pa svake godine je sve jača konkurencija, 2025. bi moglo biti još gore, odnosno bolje. Nije mu to pametno 😭

Teodora možda jeste često degutantna, ali mila ima potencijal. Okej je vokal, ima lepu boju glasa, harizmatična je, može da navežba dobru koreografiju, ali njen najveći problem je Menadžerka Sandra lol

Džordži pod hitno na PZE, čak je rekao da ima u planu evroviziju.

Mahrina mi je slabija verzija Teodore.
Zar se nije razišla sa MS?

Status
Not open for further replies.
Back