Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ova persona na tviteru koja je objavila da spisak gori koliko je dobar, da spisak izlazi 15.decembra, da će biti 32 pesme, danas je objavila i ovo:
Screenshot_20231213_104519_X.webpScreenshot_20231213_180137_X.webp
Šta bi ovo 7.trebalo da znači? 🤔🤔🤔
S vremena na vreme novu info ubaci na ovo mesto u profilu i tako nešto novo otkrije...
A opet, možda je to sve sprdnja i loženje nas koji iščekujemo... 👀

Е pa dobro veče. Ja pročitah negde na tw petak u 17h spisak.
To za 17h je sprdnja na račun Karleuše i izlaska albuma u 17h 😂
A za petak, ostaje nam da verujemo onom profilu 🤔 koji daje razne informacije tipa petak, 32, 7.♌️, 2.📞 itd...

To za 17h je sprdnja na račun Karleuše i izlaska albuma u 17h 😂
A za petak, ostaje nam da verujemo onom profilu 🤔 koji daje razne informacije tipa petak, 32, 7.♌️, 2.📞 itd...
Hahahh, čega se sve neće setiti. 🤣
Ja i dalje očekujem oko 20. bolje da se obradujem, nego da se razočaram. 🤣🤣🙆🏻‍♂️

Iako mi ne odgovara, ali nažalost je najrealnije da bude oko 25.pa na dalje (poslednja sedmica decembra)... mada bolje i to nego sredinom januara

Ne bih baš voleo pred samu NG tipa dan pre, kada bude euforija oko dočeka (iako ću ga provesti sa esc fanovima pa će svakako biti komentarisanja), ali recimo da bi mi oko 25-26 bilo savršeno.

Mnogo smo mi nestrpljivi a da nam ništa tačno nije obećano. Setimo se samo Hrvata koji svoj spisak (obećani) očekuju još od prošle nedelje... Malo strpljenja ljudi 🤗😁

Mnogo smo mi nestrpljivi a da nam ništa tačno nije obećano. Setimo se samo Hrvata koji svoj spisak (obećani) očekuju još od prošle nedelje... Malo strpljenja ljudi 🤗😁
Ma ima da gori RTS ne bude li spiska pre Nove godine 🔥😂

Status
Not open for further replies.
Back