Pa očekujemo ga pre NG jer je Olivera tako rekla.Ne očekujem spisak pre NG, možda čak i tamo posle Božića tek. Sumnjam da će u cugu preslušati sve pesme, razvućiće to sigurno na desetak dana minimum.
Ja isto cenim januar. Vise pesama, vise potencijalnih problema i zajebancija.Pa rekla je da joj je to zelja, a sad zelje su jedno a videcemo sta su mogucnosti.
Treba potvrdjen izvodjac, nekad se napravi izuzetak, ali to nije pravilo. A imas demo verzije i finalne verzije pa tu treba vagati da li kupiti macku u dzaku ili pustiti nesto u sta si siguran. Sve je to zajebancija.Pa i ne treba potvrđen izvođač, niti finalna verzija pesme. I ranije je bilo da se napiše neko ime, a pesmu peva neko treći.
Mislim da je realno da se objavi spisak učesnika pre NG, ali mi u principu svejedno. Kad bude, bude.
A OK, mislio sam da je potreban konsenzus, nisam znao da je kao glasanje na PZEu.Pa dobro, neki demo je bolji od nečije konačne verzije. Treba prepoznati potencijal.
@FFM Ne treba svi da se usaglase, kao što ni žiri ne mora da bude jednoglasan na PZE. Svako glasa, sabere se, pa šta bude u zbiru, to je.
Pa to je kao kad Vučić kaže da mu je nešto želja a on se za sve i pita. lolPa rekla je da joj je to zelja, a sad zelje su jedno a videcemo sta su mogucnosti.
Ja sam za smrtnu kaznu, ali Ana ne da.Pa i prethodnih godina je to preslušavanje pesama trajalo samo par dana.
Pa to je kao kad Vučić kaže da mu je nešto želja a on se za sve i pita. lol