Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
I ona nastupa u Zimskoj bajci u Beogradu na vodi 23. decembra u 18h. Dakle, prvo ići na Jelenu, a nedelju dana kasnije na Ivana Bosiljčića. :geek:

• Haha
Reactions: Mrm
Ne očekujem spisak pre NG, možda čak i tamo posle Božića tek. Sumnjam da će u cugu preslušati sve pesme, razvućiće to sigurno na desetak dana minimum.

• Like
Reactions: FFM
Ma nema tu razvlačenja, a i Olivera je najavila da će spisak pre NG.

Bilo bi fino. Svakako očekujem imena u rangu prošle godine, dakle ništa spec. Nadam se da će biti prijatnih iznenađenja.

Olivera je kraljica, ali nije sve do nje. Bice tu i kompozicija bez potvrdjenog izvodjaca, radnih verzija, svega i svacega.

Pa i ne treba potvrđen izvođač, niti finalna verzija pesme. I ranije je bilo da se napiše neko ime, a pesmu peva neko treći.
Mislim da je realno da se objavi spisak učesnika pre NG, ali mi u principu svejedno. Kad bude, bude.

Pa i ne treba potvrđen izvođač, niti finalna verzija pesme. I ranije je bilo da se napiše neko ime, a pesmu peva neko treći.
Mislim da je realno da se objavi spisak učesnika pre NG, ali mi u principu svejedno. Kad bude, bude.
Treba potvrdjen izvodjac, nekad se napravi izuzetak, ali to nije pravilo. A imas demo verzije i finalne verzije pa tu treba vagati da li kupiti macku u dzaku ili pustiti nesto u sta si siguran. Sve je to zajebancija.

• Like
Reactions: FFM
Dodaj na to onda i da se usaglase svi clanovi komisije oko odabira pesama, sto dodatno otezava broj pesama i potencijalan napad narodnjaka koji ce izazvati polarizovana misljenja.

Pa dobro, neki demo je bolji od nečije konačne verzije. Treba prepoznati potencijal.

@FFM Ne treba svi da se usaglase, kao što ni žiri ne mora da bude jednoglasan na PZE. Svako glasa, sabere se, pa šta bude u zbiru, to je.

Pa dobro, neki demo je bolji od nečije konačne verzije. Treba prepoznati potencijal.

@FFM Ne treba svi da se usaglase, kao što ni žiri ne mora da bude jednoglasan na PZE. Svako glasa, sabere se, pa šta bude u zbiru, to je.
A OK, mislio sam da je potreban konsenzus, nisam znao da je kao glasanje na PZEu.

Ta Teya Dora čiji rad, osim te jedne pesme "Džanum", ne poznajem, uskoro na RTS-u, u ovoj emisiji koju vodi Kristina. Najava bila nešto tipa - Teya Dora i Džanum osvojile svet.
Da li se to priprema teren za nešto?

Status
Not open for further replies.
Back