Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ništa od Teye dok ne promeni frizuru i ne kupi skup parfem i Prada gaće. Kad vam Mrm kaže

Nadežda Biljic je zaista spominjala posle prošle Evrovizije da će se prijaviti, tako da nije nemoguće

Ta Teya Dora čiji rad, osim te jedne pesme "Džanum", ne poznajem, uskoro na RTS-u, u ovoj emisiji koju vodi Kristina. Najava bila nešto tipa - Teya Dora i Džanum osvojile svet.
Da li se to priprema teren za nešto?
Pocelo je
Pa ako ćemo realno, tam i treba da se boji Teya Dore 💅
Apsolutno.
Otisao sam na YouTube da vidim ko je to i kao nije bas podrum, ali nije dalje od spajza.

A taman da pitam kako se zove nalog 😭

Zanimljivo mi je da spot za Džanum, pretpostavljam slučajno, u muslimanskim i azijskim zemljama dobija dodatne dimenzije...

U arapskim zemljama je Teya neki ideal lepote, zbog belog tena i jer oni tradicionalno ne vole mnogo mršave, a pritom je zakopčana do grla, taman za neki njihov mejnstrim...

Belo je u Aziji boja za sahrane, i njima ceo spot verovatno dobija jaču i morbidniju nijansu u odnosu na to kako ga mi vidimo...

Ipak mislim da je razlika između njih dve što je Teya Dora pronašla neki svoj autentičan zvuk, dok Breskvica leluja od Kosova do klubova.
Aj sto leluja po zvuku, nego sto leluja i po licu. Kao Kardasijanke, tako cesto menja licni opis da ne mogu da je prepoznam.

:insertgifoldmanyellingatacloud:

Status
Not open for further replies.
Back