RTS pronadjen sa bolom u k*rcuodlična taktika su lažni spiskovi, taman da promrdaju RTS da pusti imena u etar što pre
Pa nije baš, prošli put su ishisterisali kad su Telegraf i Kurir pustili "spiskove" u javnost xDRTS pronadjen sa bolom u k*rcu
paaaa, 2018. smo ih probudili iz zimskog sna sa laznim iseccima, pa su objavili spisak 2-3 dana nakon toga.RTS pronadjen sa bolom u k*rcu
A dobro, ako ode u stampane medije onda ce se razbuditiPa nije baš, prošli put su ishisterisali kad su Telegraf i Kurir pustili "spiskove" u javnost xD
Mislim da i zbog naziva Dzanum koja je rec persijskog porekla ali postoji u mnogim arapskim, azijskim i evroazijskim jezicima.A taman da pitam kako se zove nalog
Zanimljivo mi je da spot za Džanum, pretpostavljam slučajno, u muslimanskim i azijskim zemljama dobija dodatne dimenzije...
U arapskim zemljama je Teya neki ideal lepote, zbog belog tena i jer oni tradicionalno ne vole mnogo mršave, a pritom je zakopčana do grla, taman za neki njihov mejnstrim...
Belo je u Aziji boja za sahrane, i njima ceo spot verovatno dobija jaču i morbidniju nijansu u odnosu na to kako ga mi vidimo...
Apsolutno.Mislim da i zbog naziva Dzanum koja je rec persijskog porekla ali postoji u mnogim arapskim, azijskim i evroazijskim zemljama.
Mi još uvek nismo svesni kakav masterpiece je Džanum, kao ceo paket.A taman da pitam kako se zove nalog
Zanimljivo mi je da spot za Džanum, pretpostavljam slučajno, u muslimanskim i azijskim zemljama dobija dodatne dimenzije...
U arapskim zemljama je Teya neki ideal lepote, zbog belog tena i jer oni tradicionalno ne vole mnogo mršave, a pritom je zakopčana do grla, taman za neki njihov mejnstrim...
Belo je u Aziji boja za sahrane, i njima ceo spot verovatno dobija jaču i morbidniju nijansu u odnosu na to kako ga mi vidimo...
MC Stojan - Gili, gili, zum, zumJoj šaljite spisak ko je uhvatio da vidimo šta je "Mili, imaš potencijal" za 2024!
Olivera sinoć kad je izašao lažni spisak:RTS pronadjen sa bolom u k*rcu