Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Joj ja bih voleo da je ovo pravi spisak jer bi se bukvalno dogodio pokolj u Kosutnjaku, a bogme i na Tviteru 😆

Nema teoretske šanse da Micy P konkuriše, koliko ljudi funkcioniše u organizaciji njenih nastupa i rasporeda sigurno bi negde iscurilo da se prijavila

Da se malo više iscimao autor sa podrumarama možda bi bilo i donekle uverljivo

RTS pronadjen sa bolom u k*rcu
Pa nije baš, prošli put su ishisterisali kad su Telegraf i Kurir pustili "spiskove" u javnost xD

A taman da pitam kako se zove nalog 😭

Zanimljivo mi je da spot za Džanum, pretpostavljam slučajno, u muslimanskim i azijskim zemljama dobija dodatne dimenzije...

U arapskim zemljama je Teya neki ideal lepote, zbog belog tena i jer oni tradicionalno ne vole mnogo mršave, a pritom je zakopčana do grla, taman za neki njihov mejnstrim...

Belo je u Aziji boja za sahrane, i njima ceo spot verovatno dobija jaču i morbidniju nijansu u odnosu na to kako ga mi vidimo...
Mislim da i zbog naziva Dzanum koja je rec persijskog porekla ali postoji u mnogim arapskim, azijskim i evroazijskim jezicima.

Mislim da i zbog naziva Dzanum koja je rec persijskog porekla ali postoji u mnogim arapskim, azijskim i evroazijskim zemljama.
Apsolutno.

I ovo što kaže da Indijci čuju "moje more" kao "moye moye" i da na hindu jeziku to znači "moja majko"...
Poklopilo joj se...

A taman da pitam kako se zove nalog 😭

Zanimljivo mi je da spot za Džanum, pretpostavljam slučajno, u muslimanskim i azijskim zemljama dobija dodatne dimenzije...

U arapskim zemljama je Teya neki ideal lepote, zbog belog tena i jer oni tradicionalno ne vole mnogo mršave, a pritom je zakopčana do grla, taman za neki njihov mejnstrim...

Belo je u Aziji boja za sahrane, i njima ceo spot verovatno dobija jaču i morbidniju nijansu u odnosu na to kako ga mi vidimo...
Mi još uvek nismo svesni kakav masterpiece je Džanum, kao ceo paket.

Joj šaljite spisak ko je uhvatio da vidimo šta je "Mili, imaš potencijal" za 2024!

Sad sam preslusao ove druge pesme Teya Dore i iako definitivno vidim potencijal, od onoga sto je ona otpevala mi se svidja samo Dzanum, a od pesama za ostale mi leze samo stariji radovi - Dodji mami, Jasno mi je i Nema limita.

I dalje mi je ona najvece iscekivanje od trenutno najavljenih potencijalnih ucesnika, pogotovo sto se nadam da je neka saradnja sa Cobijem.

RTS pronadjen sa bolom u k*rcu
Olivera sinoć kad je izašao lažni spisak:

Real Housewives Sleeping GIF

Status
Not open for further replies.
Back